Give it a try?

Ping pong og blipp blopp. Twingly og Blogglister opp og i mente. Skal bloggen min komme seg opp og fram, eller skal den ha sine faste lesere, noen nye i ny og ne, og disse guglerne som stadig er innom med sine søkeord? Skal jeg bli blant de 100 mest leste – som i noens øyne er å lese som de 100 beste? Skal jeg bli innflytelsesrik, eller nøye meg med å være mindre innflytelsesrik, kanskje ha hverken innflytelse eller være rik? Skal jeg begynne å twitre? To tweet og not to tweet, that is the question? Skal jeg legge meg ut på fjesboka? Skal jeg prøve Bloggurat igjen? Ping pong – her pinges det, og bloggen tar bolig mellom hobbyfantaster, hagegale og hvitt interiør. Hvem vil lese en hummer og kanraiblogg fra nordom Bergen og sørom Sognefjorden? En blogg uten mål og mening? Et bilde her, et bilde der. En tekst her og en tekst der. Hit eit steg og dit eit steg. Give it a try. Hermed gjort. Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

img_4893

Og måsen kan ha full kontroll over sitt revir…..

img_4917

….mens hagen blømer…..

img_4909

….humla suser….

img_4927

…og Fensfjordens krusninger går i turkis.

Dette er ingen hageblogg. Det er ingen fotoblogg. Det er ingen interiørblogg. Den er ingen hobbyblogg. Den er bare meg og min hverdag.

4 kommentarer til «Give it a try?»

 1. …og takk for det. Er det så viktig å være innflytelsesrik da?
  Pussig nok er det ikke de «innflytelsesrike» bloggene jeg ender opp med å besøke igjen og igjen, men de hvor jeg opplever at det er varme mennesker bak ord og bilder. Slik som Spindellett.

 2. Nei – så lenge jeg har en viss innflytelse over mitt eget liv, skal jeg ikke klage 🙂
  Jeg har i alle fall ikke innflytelse over Bloggurat. Der kommer jeg ikke opp, enda jeg pinger og alt. Telleren står på null også. Ja, ja. Det får bare være.

 3. Men så er det sånn da, at når man går til det skritt å opprette en blogg, så vil man jo gjerne at noen leser det man skriver. Og hvordan skal evt. lesere finne deg, der du sitter i ditt bortgjemte lite blogge-hjørne? Jo: Du må pinge og holde på, litt eller mye.
  Vi er også en litt-av-hvert-blogg. Fordi vi skriver om det som faller oss inn akkurat der og da, og også fordi vi er to ganske like men også veldig ulike personer som skriver.
  Hvem som er en innflytelsesrik blogger, vet ikke jeg. Det spørs også i forhold til hvem? Politikere, andre bloggere, ungjenter enten på jakt etter sminke- og motetips eller etter et forbilde?
  Artig er det læll 🙂 Og vi er nå i hvert fall innom bloggen din rett som det er!

 4. Jeg pinger bare fotobloggen min. Jeg burde nok pinget skrivebloggen min også, men det har bare ikke blitt sånn. Bling eller blopp har jeg ikke funnet ut av, men Bloggurat er jeg med på!

  Nei, Vibeke, jeg er ingen ekspert på å få lesere eller for den sags skyld beholde de jeg har/hadde, men tar gjerne mot tips…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *