4 Comments on Stopp langs veien

 1. Syns du allerede har mye av det som skal til, jeg, selv uten speilrefleks og photoshop. Det er blikket til den som står bak kameraet som er viktigst, og her har du fanget en drømmende stemning på alle bildene. Jeg likte særlig godt de to siste. Av en eller annen grunn dukket ordet «eterisk» opp i tankene mine da jeg så dem 🙂

 2. Nydelige bilder! Du trenger da vel ikke kurs 😉
  Men hvis du først skal ta kurs anbefaler jeg folkeuniversitetet sine. Kvalitet for penga 🙂 Fotobutikkene har jo av og til kurs, men til blodpris.

 3. Hvem kunne ikke trenge kurs i både dette og hint som har med fotografering å gjøre. Spesielt er det myyyye jeg burde lære om bruken av Photoshop.
  Synes imidlertid prisene for disse kursene er uforholdsmessig høy. Får litt avsmak av slikt. Dermed har det blitt til at jeg fremdeles strever meg fram på egenhånd.
  Folkeuniversitetets kurs har jeg ikke kjennskap til. Kanskje det er håp i hengende snøre likevel. 😉

  Glemmer jo helt å si at jeg liker bildene du viser oss veldig godt!
  .-= Inger Johanne´s last blog ..Tillitsfulle =-.

 4. Ståle: Eterisk? Overjordisk, altså? Jo, du kan ha rett i det. Det gjerdet ødelegger litt, men jeg kan intet for at hesten står innafor gjerdet. Men med litt redigering fikk det litt sølveffekt. Det var litt stilig 🙂

  Tante Grønn: Nei – men jeg må nok ha kurs dersom atte jeg forhåpentligvis skaffer meg et speilrefleks 🙂

  Inger Johanne: Om vi ikke tar Folkeuniversitetets kurs, kan vi kanskje ta et bloggefotografkurs? På dugnad 🙂

  Takk for at dere likte mine knipserier langs landeveien min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *