img_3966

Det er mulig at jeg framover bare skal poste uvesentligheter. Slik som at jeg har tilbrakt dager i snø og sol. Og at appelsin og kvikklunsj er gode saker når man er i snø og sol.

img_3972
Eller at skiene mine trenger å bli skifta ut. Det sier jeg hvert år. Nei, nå er det på tide å skifte ut skia, sier jeg. Det blir bare med ordene.

Jeg kan også skrive andre uvesentligheter. Som at Radka Toneff for alltid vil være min yndlingsartist. At ikke noen, noen sinne, noen gang, vil kunne lage ei plate som Fairytales. Og at ingen noen sinne kan framføre The Moon is a Harsh Mistress som henne.
Og helt uvesentlig i den store sammenhengen som våre liv er en del av, så har det seg slik at jeg ble ganske sliten av den twittergreia.  Rart med det.  En føler seg bare litt overfalt, liksom.  Men man kan jo bare fortsette å kvitre i vei.  Hva andre mener, sier og gjør er absolutt helt uvesentlig det også.

img_3968

Trenger stavene mine å bli skiftet ut tro?  Jeg får vel tenke på det denne sesongen også.

Helt uvesentlig er det derimot ikke at jeg har mange kommentarer som jeg bør gi en tilbakemelding på.  Det får komme når bloggemodusen er mer på oppadgående.  Jeg kommer til å pause litt, kjenner jeg.

14 Comments on Uvesentligheter

 1. Er det egentlig så uvesentlig da? Å vise en del av hverdagen, daglige oppleveser, fulgt av flotte bilder.
  Jeg synes det er fint å se og lese jeg.
  En må vel ikke alltid mene så mye om mangt?

  Jeg er litt enig i Twitter, den stresser litt, en må se på innleggene, kan jo gå glipp av noe *|o|* Tenker at den akkurat nå bare får ligge litt i ro. Prøver ut et par minblogger og har funnet mere glede og nytte i Facebook. Da rekker en ikke stort mere.

  Pauser er godt, gjør godt og til slutt glemmer man dem 😉

 2. Jeg kom plutselig på hva jeg skulle sammenligne Twitter med: En privat samtale i det offentlige rom. Det burde folk skjønne og få seg et kurs i før de ble Twitter-godkjent.

  Ellers syns jeg disse «ubetydelige» tekstene dine er råfine, så de vil jeg ha mer av. På samme måte som jeg vil ha engasjementet ditt.

  Geir’s last blog post..Å nei, ikke enda en forandring?

 3. Snakk om person og ikke sak kan være slitsomt. Jeg tror ikke hva andre mener om personer er uvesentlig for de det gjelder.

  Uvesentligheten med at skiene trenger å bli skiftet ut var det artig å få med seg. Hvorfor det egentlig? Er de gamle? Virker de ikke lenger? Er du tilhenger av bruk-og-kast holdninger? Eller… *grøss* …er de ikke siste mote?

 4. Regner med at det ble kos med appelsinen og sjokoladen! Så lenge skiene og stavene funker, synes jeg du skal ta vare på dem. Det skal litt til her på vestlandet for å gjøre innkjøp av nytt skiutstyr sosialøkonomisk..( jf. tilbud av snø vs. etterspørsel eller snø)

 5. Jeg foretrekker skitur m/tilbehør i timesvis heller enn mer og mindre saklige drøftelser ad twitter og hvemsomharsagtogment hva. Jaggu gjør jeg så.
  Dessuten ser det skiturlandskapet ditt helt superlekkert ut 🙂

  Britt Åse’s last blog post..En orkide

 6. Graylady: Kloke ord. Det skal i alle fall bli en stund til jeg skal mene noe om noe 🙂
  Kutt ut Twitter. Det har jeg sagt til Geir under deg her også, men han hører ikke på meg 😆

  Vivi: Da får det vel bli noen flerer skiposter da. Kanskje når jeg har kjøpt nye ski….

  Geir: Twittersertifisering, kanskje?
  Du sier «ja, takk» til begge deler du – både engasjement og uvesentligheter. Det er ganske Ole Brumsk, vet du. Du skal få begge deler, men mest uvesentligheter framover, tror jeg 🙂

  Mytteriesten: Da sier jeg det samme til deg som jeg sier til Geir da 😀

  Petter: Skiene mine – de er gamle de. Kjøpt på Sportsbutikken i Stasjonsveien i Bø i Telemark i det Herrens år 1988. Så *grøss* – de er ikke siste mote 🙂

  Simen: Du har så rett så rett. Tilbud av snø kan være dårlig, men vi finner alltid en liten plett. Appelsin og sjokolade – kjempegodt. Særlig på tur inn mot Mødalen – vi sier Mødalen, gjør vi ikke. Er ikke særlig politisk korrekt det andre navnet.

  Britt Åse: Dermed basta 😆
  Og gjett på om det var superlekkert føre!

 7. Uvesentligheter er det vesentligste i de fleste menneskers liv, tror jeg. For meg er det helt vesentlig at jeg blir møtt av en lykkelig hund hver gang jeg kommer hjem. Det er kanske ikke sånn egentlig vesentlig i stor målestokk, men for meg er det høydepunktet på dagen…
  Ja til uvesentligheter! Eller som jeg en gang skrev til Tor: Pludring er sterkt undervurdert 🙂

  Ståle’s last blog post..Det sjette bildet

 8. Dette likte jeg. Det skal ikke mye ettertanke til, for meg, før vesentlig blir uvesentlig og omvendt. Når du byr på snø og ski, er jeg fortapt. Her hos meg har vi hatt bar mark i en måned. Bare snø på toppene. Interessante ”avsløringer” (i både bilder og tekst).

  Bridgehill’s last blog post..Min verden

  1. Bridgehill – fint å se deg! Uvesentlig og vesentlig – for mange er det helt uvesentlig om det finnes en fjellheim. For meg – og deg – er det vesentlig at den finnes. Det har vært barmark her i lavlandet, men nå kommer februarsnøen, og jeg jubler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *