(ABC, bokstav Y)

Kath

Det er en mors privilegium, ikke sant? Ens egne barn er de vakreste, yndigste, flinkeste, beste, klokeste i absolutt hele verden. Her er min yndige yngste, som i min bloggeperiode har vært niåringen, tiåringen og nå ellveåringen. Hun er en racer i engelsk, er musikalsk, dansende og syngende, kulturell sterk, og meget oppdatert på verden omkring. Blant annet mener hun at politikk bare er smisking, og at hun politikeren med det lyse håret ikke holdt det hun lovet da hun sa at de skulle få varm mat på skolene. Så det så.

Min yndige yngste har fått det for seg at shopping er noe som må bedrives i hennes alder. Shopping er ikke mors aller største interesse, så det er mulig hun har falt et stykke fra stammen akkurat der. Og det er også mulig at Disney har en viss påvirkningskraft. Egentlig er det akkurat det samme hva som shoppes. Det kan godt være en penn til 19,90. Hovedsaken er at det blir lagt inn litt shopping når vi er på våre utflukter. En tur til York, foreksempel. Så her er den Yndige Yngste etter en shoppingrunde i York.

shopping

Og da fikk vi lagt inn en Y til. York er en by som bør besøkes. Jeg har vært der flere ganger, sist på skolekorpstur for ett år siden. Her er det mye å se og oppleve, særlig for den som er historisk interessert. York Cathedral er i alle fall verdt et besøk, her i redigert form, gjort av den Yndige Yngste.

York

Dette er 25. runde i ABC-leken hos Petunia. Flere Y-bidrag er å finne her.

14 Comments on Den yndige yngste

 1. Den Yndige Yngste, jo sørme må en mor lovprise sit barn, det burde være logik for burhøns, som vi siger i Danmark.
  Din Yngste lyder til at være en frisk og tænksom pige, og fint at I hygger Jer sammen, når hendes shoppinglyster skal dækkes 😉

 2. For en kjekk og grei..virker det som..yngste medlem i din kjære familie vi fikk se her idag. Ja, jeg er enige..politikere smisker altfor mye og lover gull og grønne skoger..men å holde et løfte/avtale..nei det se har de stoooore vanskeligheter med.

  Ønsker deg og yngstejenta her en fin helg 🙂

 3. Naturligvis er egne barn de beste! Det er absolutt en mors privilegium å mene!
  Høres ut som du har en svært oppegående 11 åring i huset. Min yngste er like gammel – eller det vil si han blir 11 til jul. Noen som han er veldig lei seg for – være den yngste i klassen.
  Shopping har han ikke blitt hektet på – selv med en del timer med Disney i løpet av uken. Dinsey er terror spør du meg. Alt for mye støy, men det er kanskje jeg som begynner å bli gammel.
  Flott Y innlegg fra deg:)
  .-= Petunia´s last blog ..ABC i ord og bilder # 25 =-.

 4. Ein reflektert og oppegåande 11 åring, og jammen er ho ikkje yngst og yndig og:0)
  Eg er hjertens einig med ho i politiske spørsmål og at ho likar shopping…Tommelen opp!!
  Har ei på sju som har begynt å interessere seg;0)
  Flotte bilder.
  .-= Line´s last blog ..Y!! =-.

 5. De er søte de yndige yngste og så morsomme. Er enig med henne at politikerne smisker og holder ikke hva de lover. Shopping er nok obligatorisk i den alderen, jeg vet hva jeg snakker om. Her i huset er det også ei i rett alder som elsker å shoppe.
  .-= Lappedamen´s last blog ..ABC i ord og bilder – Y =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *