v2Fant en søt liten sak hos svenske Marie da jeg var på tur rundt i bloggebyene i kveld. Ettersom jeg for tida ikke er i modus for de store tankene her på bloggen (det har visst med noen høyskolestudier å gjøre), sper jeg på med litt pludrestoff.

Instruksjonen er slik: Gugle navnet ditt pluss «er» i hermetegn. F.eks «Vibeke er». Kopier de fem første treffene der meningene inneholder «Vibeke er….» og lag en bloggpost av det.

Vibeke er en opprinnelig dansk skrivemåte av kvinnenavnet Wiebeke, en frisisk og lavtysk kjæleform av Wiebe – og så betyr det visst Lille Kvinne, har jeg hørt.

Vibeke er veldig glad i India!! – Det visste jeg ikke. Indiske filmer er morsomme, men jeg har aldri vært i India. Kanskje jeg skal ta en tur?

Vibeke er meget interessert i tannmedisin og kirurgi. – Tja. Jeg var faktisk ganske inne på tannmedisin og kirurgi den gangen jeg jobbet i tidligere trygdeetaten og hadde spesialkompetanse på mitt kontor innenfor den greina av Folketrygdloven. Men meget interessert?

Vibeke er en engasjert kvinne. – Ja, det kan nok være mye sant i det.

Vibeke er nå i Helgen med i Finalen i Miss Norway for andre gang! Lykke til du er best! – Det visste dere ikke det!!

Nå er det din tur!

2 Comments on Vibeke er….

  1. Klarte ikke å la være. Fikk vite at jeg er gravid igjen (litt av en mann), at jeg er tilbake (det stemmer jo), at jeg er popartist (det har hendt at jeg har drømt om det), er krevende (sikkert av og til), ikke er alene (du skulle jo finne meg). Det forsetter med at jeg er en nerd (på visse «ting» vil noen nok påstå). Så er jeg død. Og da kan det ikke bli noen post av dette hos meg.

    Bridgehill’s last blog post..Sensur i natur

  2. Gravide menn er en sjeldenhet, så der må jeg si du er et interessant fenomen. Du er tilbake (for en stund; det har kanskje å gjøre med at moltemyrene snart skal blomstre?). Gad vite hva slags popmusikk du hadde varmet ørene våre med. Noe krevende, ettersom du visstnok skal være det av og til. Nei – du kommer nok ikke til å gå alene så lenge jeg vet at du finnes der ute i verden. Nerden i deg kommer kanskje fram i yrket ditt? Og det siste? Huff, nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *