Google er i blant vanvittig dum.  Her søker jeg «korpsblogging», og så spør Google tilbake:  Mente du kroppsbygging?  Nei, jeg mente vitterlig korpsblogging, kjære Google.  10 treff kom du opp med.  Det var sørgelige greier.  Kroppsbygging, derimot, har en god del mer treff, 117 000 for å være nøyaktig.  Betyr det at kroppsbygging er mer populært enn korps?  Eller betyr det at korps ikke er verdt å blogge om?  Et Googlesøk på «korps» gir 2 820 000 treff, brassband gir 3 280 000 treff, windband 608 000 og janitsjar gir 586 000 treff.  Og slik kunne vi fortsette på skolekorps, amatørkorps, drill, militærkorps osb.  Av dette kan jeg da gjøre følgende observasjon:  Kroppsbygging er definitivt ikke mer populært enn korps.  Korpsblogging derimot, hvor blir det av den?  Jeg fant bare denne her jeg.
Ettersom jeg vitterlig ikke mente kroppsbygging, men korpsblogging, og ettersom jeg bare traff senikk.com, så har jeg tenkt å gjøre noe med det. Litt voksenopplæring om Korpsnasjonen Norge. Folk blogger jo om så mye rart, så hvorfor ikke. Derfor blir det litt korpsblogging framover. Du kan jo bare la være å følge med.