Tannleger burde tilby massasje, synes jeg.  For når du sitter der i stolen, er det ikke fritt for at du spenner hele kroppen, og den åpne munnen gjør at nakken går i lås.  Hun damen, tannhelsesekretæren, burde ta et sånt massasjekurs.  Så kunne tannlegen sendt pasienten rett i hennes hender etter å ha massakrert folks munnhuler. Dette gjør jeg frivillig, to ganger i året.  Går til tannlegen, altså.  Det gjør at jeg forebygger tannstein og slikt svineri, men det betyr også at prolapsryggen min går i vranglås.  Nå har jeg ren munnhule, men drabelig vond rygg.

Nå har ikke jeg tannlegeskrekk heldigvis.  I USA kan du visstnok få tannlege SPA før og under behandling dersom du har skrekk for å gå til tannlegen.  Mens jeg venter på et massasjetilbud etter behandling, kan jeg trøste meg med at noen har det verre.  Noen har det alltid verre. Slik som i denne fornøyelige sketsjen fra Wesensteen-perioden.

Hos tannlegen

2 Comments on Tannlege SPA

  1. Det er bare til å slappe av og ligge i stolen som en geléklump… 🙂

    Men se det på e annen måte; det at tannlegen vrir prolapsryggen din ut av stilling, fører til atbeid for masajeintituttet eller kiropraktoren. Kristin Halvorsen vil hevde at du er en gullgruve!

    Fra spøk til alvor; Mange tanleger burde gått i sensitivitetskole, de er rett og slett brutale. Min tannlege er under 30 år og er veldig behagelig.

    Simen S.s ferskeste bloggpost..Hverdagslig manipulering

  2. Min tannlege er ikke behagelig! Men så lenge jeg slipper borring, går det greit. Det er mulig det er noe feil med tannstillinga mi som gjør at han må gå så drastisk til verks som han gjør. Jeg aner jo ikke hvordan det ser ut utenfra, men jeg føler at hele meg blir dratt ut av ledd. Heldigvis kan jeg ty til sjølmedisinering, så jeg er nok ingen gullgruve for massører, og kiropraktor tør jeg ikke gå til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *