Blopp

Nå kan du bloppe, Vivi! Sannsynligvis er det ikke manglende pinge-tjenester som har holdt deg borte fra blogginga i det siste, men nå, når du har fått unna andre preserende saker og ting, som eksamen og slikt, da vet du, da kan du starte å bloppe blogginnleggene dine. Hvordan du gjør det? Ta en titt her, også her – hos Petter. Det er Petter som står bak, skjønner du, og det skal vi takke mannen for. Stor takk til Petter! Og så skal vi bruke tjenesten, og kanskje være flinkere til å stemme på innlegg. Og kanskje vi kan bli flinkere til å kommentere der på Blopp også, når vi avgir stemmen vår.  Det kan kanskje føre til mer trafikk på bloggene og kanskje oppdager vi noe nytt også.  Nå er det bare om å gjøre at denne pingetjenesten blir kjent – så derfor denne reklamen.  Blipp – Blopp.

(Bildet er fra vi.sualize.us)

3 Comments on Blipp – Blopp

    1. Man vil jo ha lesere til bloggen sin, men jeg har hatt et litt ambivalent forhold til det der med å pinge. Meldte meg på Bloggurat i vinter, men hoppet av. Ba rett og slett om å bli slettet fra kartet og hele tjenesten. Den irriterte meg, av en eller annen grunn. Nå er jeg ikke innom tjenesten for å finne blogginnlegg en gang, og det er bare bra – for jeg tror nok at det som irriterte meg, var at blogger som ikke ga meg noen ting som helst, lå der øverst på leselistene. På Blopp kan jeg i alle fall stemme fram blogger selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *