2 Comments on Påskelektyre

  1. Herlighet. Det var da nesten et historisk sus over dette glimtet fra den gang da. Ikke akkurat blader jeg ville kaste meg over, men så er jeg kanskje ikke midt i målgruppa, heller…
    Men jeg syns det er fascinerende å bla i gamle balder og se på hvilken utvikling det har vært på trykksaksområdet de siste 50-70 årene. Datidens balder ville neppe solgt godt i dag – eller omvendt, for den saks skyld 🙂
    Her går det mere i krim denne påska. Ikke akkurat nytenkende, det heller 😀

    Ståle’s last blog post..Reisebildet: Et litt annet sted

  2. Denne kiosken finner du på Maihaugen. Jeg er fryktelig dårlig på ukeblader selv om jeg visstnok skal være i målgruppen for både Tara og Kamille og KK og Henne og jeg vet ikke hva. Det er noe med det glansede som byr meg i mot. Det er litt overfladisk, på en måte. Men de gamle bladene har jeg sansen for. Som kulturobjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *