«Æ har så vondt i håret», pleide en studiekamerat av meg å si, den gangen man var ung, og man ikke helt fikk til å tenke klare tanker dager derpå. Nå har ikke jeg noen dagen derpå, akkurat, men jeg har likevel vansker med å tenke klare tanker. Derfor var det ytterst merkverdig at ordet mitt skulle bli «think».


Your Word is «Think»


You see life as an amazing mix of possibilities, ideas, and fascinations.
And sometimes you feel like you don’t have enough time to take it all in.

You love learning. Whether you’re in school or not, you’re probably immersed in several subjects right now.
When you’re not learning, you’re busy reflecting. You think a lot about the people you know and the things you’ve experienced.

Ja, jeg har vært inne på en sånn lekeside, etter å ha blitt geleidet dithen av en som visstnok ikke er en tenker, men en fearless person. Og det synes jeg er fint, at han er fearless altså, for det er med stor ærefrykt jeg legger bloggen min i hans hender slik at han skal føre meg trygt over i et nytt hotell eller noe. Vi skal visst få et nytt vaktselskap, og da må det visst gjøres en del fiksfakserier med bloggene. Og selv om jeg er en tenker, klarer jeg ikke å tenke hvordan slikt gjøres, og derfor er det fint at det finnes noen som har mindre frykt for slike tekniske finurligheter.

Nytt vaktselskap skal gjøre at vi er å treffe når som helst. Tror jeg. Jeg skal tenke litt på akkurat det der.

Men i alle fall. Her er det tyst som i graven mellom i morgen og tirsdag. Men etterpå, da sees vi.

Tenke, tenking eller tanke er en mental prosess som tillater individer å modellere verden og hanskes med den effektivt ifølge deres objekter, planer, slutninger eller begjær. Ord som refererer til lignende konsepter og prossesser er kognisjon, bevissthet, ideer og fantasi.

Tenking innvolverer intellektuell manipulasjon av informasjon, da vi former konsepter, engasjerer oss i problemløsning, fornuft og det å ta bestemmelser.

Tenking er en høyere kognitiv funksjon og analyser av tenkeprossesser er en del av kognitiv psykologi.

Sier Wikipedia. Jeg tenkte jeg skulle involvere min intellektuelle manipulasjon i en gammel Jøtulovn. Bruke sunn fornuft og løse problemet: Hvorfor tar det ikke fyr der inne? Det er slike tanketomme tanker jeg tenker.

2 Comments on Tanketom tenker

  1. Peace and love 🙂 Men du kan ikke stoppe krig, ser jeg 🙂 De må vel gardere seg, de som lager disse lekene.
    Nå er jeg tilbake igjen, på et nytt hotell, som visstnok skal være åpent til alle døgnets tider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *