7 Comments on Forfatterens tornefulle vei

 1. Axel Jensen, ja! ‘Line’ var så stor nyhetssak i 1959 at jeg, som da var 10 år, kan gjenkalle den frydefullt-sjokkerte stemningen blant husets voksnere beboere. Det hjalp jo at han så utrolig godt ut – jeg tror jeg svermet litt for ham…
  .-= Titta´s last blog ..Min eventyrskreppe =-.

  1. Titta: Både Line og Ikaros står i bokhylla mi. Ulest 🙁 Huff! Men det kan jeg gjøre noe med.
   Fjærland var forøvrig en stilig plass å være. Anbefales alle som liker å lete i bokhyller.

   Geir: Du bør nok følge oppskriften, ja, skal det bli fart over sakene 🙂

 2. Hei.
  Andre Bjerke er en av de beste forfatterne og oversetterne jeg vet om. Også har han så mange ord og ideer. Sånn som dette for eksempel.Jeg har akkurat lest Andre Bjerkes «Enhjørningen» på nytt i forrige uke. Skal på biblioteket å låne flere bøker av han på mandag.
  Du finner mye fint og rart. jeg har vært i Fjærland, men da var bokmarkedet stengt. Det var for seint på høsten.:-)
  .-= Grethe´s last blog ..En samfunnsfiende? =-.

  1. Hei Grethe. Ja, han er god med ordene, Andrè Bjerke. Da jeg så denne «plakaten» i Fjærland, bare måtte jeg fotografere den. Tiltenkt en venn av meg som også er god med ordene, men som ennå ikke har fått utgitt boka si. Den er på vei 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *