Things are gonna be much better if you only will

Ståle gjorde meg oppmerksom på en sånn fin James Taylor-låt. Og så sendte han meg varme tanker. Kanskje har jeg fått en pris også, det vet jeg ikke helt. Men jeg setter pris på varme tanker.

Varme tanker gjør godt akkurat nå. Jeg er litt frynsete i kantene for tida, litt sånn på felgen på en måte. Akkurat nå, foreksempel, skulle jeg lagt siste hånd på mitt lille verk med variasjoner over temaet offentlig kontra privat virksomhet, og eventuelle ulikheter i organisasjon og ledelse. Jeg er litt sur; jeg er sur på oppgaveteksten, eller jeg er sur på meg selv fordi jeg ikke vet om jeg tolker oppgaveteksten riktig, og vi får ikke noe veiledning på denne oppgaven. Forhåpentligvis har jeg tolket teksten riktig, og forhåpentligvis ser verket noen lunde greit ut, og forhåpentligvis får jeg bestått, og forhåpentligvis får jeg gå opp til eksamen.

Generelt sett er humøret på bånn, og det er feil med alle andre. Stakkars mannen min som må leve med et sånt hespetre som meg.

Things are gonna be much better if you only will, synger James Taylor. Og jeg sier takk og pris.

[kaltura-widget wid=»5t74ovy0e8″ width=»410″ height=»364″ type=»whiteblue» addPermission=»0″ editPermission=»0″ /]

2 Comments on Frynset i kantene

  1. Deilig med James Taylor-musikk, syns jeg. Håper den kan bidra til å løfte humøret litt.
    Og meningen var at du skulle få både pris og varme tanker. Formuleringene mine var bare utydelige… 🙂

    Alt godt!

    Ståle’s last blog post..Shower the people

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *