Finito!

Ferdig!  Done! Fertig! Finito!

Oppgaven er lastet opp og sendt gjennom rommet herfra til Lillehammer.  Hodet er som ei boble i ferd med å sprenge.  Nå er det på med skjerf og lue, votter og sko, for nå bærer det av sted til Post i Butikk.  De vil ha den i papirform også.

Dette var deilig.  En hel uke til neste eksamen.

Men nå – So Happy!

9 kommentarer om “Finito!

  1. Takk skal dere ha!
    Godt å være ferdig med den delen. Hodet har vært stort og tungt i dag. Kanskje jeg har fått for mye IQ, sier min vesle frøken i heimen. At det er derfor jeg har vondt i hodet. En skal jaggu ikke se bort fra at det er derfor 🙂

  2. Takk – takk!
    Men hvis sendinga traff flytet – da gikk den veldig feil vei, altså. Universitetet i Stavanger er ikke riktig mottaker. Kanskje jeg finner et valgemne i Stavanger som jeg kan ta våren 2010?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *