Ja, svikter du meg? Du er helt på jordet for tida, skjønner du. Eller så prøver du å lure meg. For når jeg har logga meg på og har tenkt å gå gjennom lista for oppdaterte blogger og dagens nye innlegg, så vil ikke du vise meg dem. I alle fall ikke de norske. Du holder dem tett inntil brystet og viser meg bare innlegg som har mistet nyhetsverdien for lengst.

En PR-plan verdt 15,4 milliarder , den var ny 13. august den. I dag skriver vi så vidt jeg vet 20. august, og mye vann har rent i havet siden den gang, også på GCI Communiques blogg. Nette Nestea hadde også sin bursdagskos 13. august, siden har hun faktisk gjort en del andre ting ser jeg, og hos Minneapolise har det også vært produksjon siden denne datoen. Ultralivet i Tigerstaden, som jeg virkelig har tenkt å starte å lese, ligger på lista mi som nr 100 med sitt grusomt slemme straffer. Siden dette innlegget har Tigerstaden laget flere artikler, bl.a denne nydelige her.

WordPress com.! Ikke at jeg har noe i mot å lese gamle innlegg. Nei, langt der i fra, det er bare det at av og til, før, var det veldig hyggelig å oppdage seg selv på disse listene. Av og til nesten øverst til og med.

Jeg har da ikke noe i mot besøksstatistikken min, det er ikke det. Den går sin gang sånn jevnt og trutt den, men jeg får liksom ikke helt til å henge med på bloggene som oppdateres.

Du svikter meg når det gjelder oppdateringer. Jeg lurer på om jeg kan få gjort noe med det, eller om det er du som må skjerpe deg. Likevel vil jeg takke deg for at jeg disse dagene oppdager nye gullfunn. Jeg liker gull. Jeg oppdaget Tigestaden, takk skal dere ha for det, og ikke minst glimtvis.

11 Comments on WordPress com. – svikter du meg?

 1. jeg opplever akkurat det samme. Etter at Dashboard’et ble endret, har det vært mye rot med oppdateringen av bloggene. Av og til får jeg bare opp utenlandske blogger, noe som egentli gikke interesserer meg. Jeg har mistet litt av oversikten jeg hadde før, men kanskje det er like greit? Kanskje det er meningen at jeg skal følge med på et begrenset antall blogger- heller enn å skumlese gjennom ukjente blogger og slenge ut en kommentar i ny og ne.

 2. Gjelder dette wordpress.com eller WordPress-installeringer generelt? Jeg har ikke merket noe med WP 2.6 i hvertfall. Men det hørtes ut som ei kjedelig greie…

 3. Næmmen! Var det noen som så at jeg hadde krøpet opp på plass nr 100? Sikkert på grunn av en bug hos WordPress, men veldig hyggelig å bli nevnt, da! *suss*

 4. Simen: Jo, kanskje det er en mening i det. Og godt å se at det er WordPress selv som eier problemet. Så får vi bare vente å se. Jeg følger også med på et begrenset antall blogger, men liker å finne nye ting, og det har jeg klart nå. Jeg har gått litt lei oppdateringene på Bloggrevyen. Alt for mye stasj og hornye greier der for tiden, og folk som skriver blahblahblah,

  Geir: Hakke peiling. Det er ikke akkurat sånn at jeg fortviler, men det er litt kjedelig å lese gamle nyheter.

  Marius Eriksen: Å nei vel nei…..De er vel kjøpt og betalt tenker jeg 😀

  Ultra: Så det som en nødvendighet å nevne din blogg. Både fordi den er nr 100 og fordi den fortjener høyere plassering!

 5. Jeg bruker Bloglines. Som du ser, har jeg ingen bloggrull på siden min, men du finner en logo for Bloglines der. Går inn og sjekker der da leseren oppdaterer seg når bloggene har fått nye poster. Dette fungerer flott for meg.
  Ellers er det slik at WPcom har sin egen oppdatering, men det gjelder jo bare disse bloggene.

 6. Ah, Bloglines! Takk, Vibeke. Jeg har gryntet meget misfornøyd med alle disse laaange listene med «lekre damer» som dominerer Bloggrevyen pt.
  Ellers merker jeg meg også at det er dårlig med oppdateringene på Dashboard. Det ordner seg vel. En annen ting er at bilder som skal være klikkbare ihht måten jeg har lagt dem inn i bloggposten min, ikke er det. Sikkert også en bug.
  Sukk.

 7. De svikter deg ikke, men prøver å lure deg til å finne på noe annet 😉

  Jeg bruker google reader til å følge med på RSS’en til andre blogger og er egentlig godt fornøyd med den. Men så har jeg ikke prøvd bloglines heller, da.

 8. Britt Åse: Eller så kan du bruke google reader som Petter sier, det har sikkert samme funksjon på en måte.
  Og Petter – jeg har mer enn nok av andre saker å ta meg til – tror jeg skal klare å overleve uten WP-oppdateringer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *