Dagens Kulturpris går til Tor

Jeg har satt meg til tastaturet, egentlig for å gjøre en helt annen aktivitet. Føre et regnskap, faktisk, og søke kulturmidler og voksenopplæringsmidler. Og sende et forslag til kommunen om hvem som bør bli kandidat til årets kulturpris. Så sveiper jeg innom favorittbloggene mine, og i dag gikk turen til Tor Amundsen og hjørnet hans og hans små betraktninger i hverdagen. Nå vet jeg hva mp3-spilleren hans skal inneholde når han farter rundt på gamlehjemmet. Og fordi Tor har dette flotte mantraet: “You are never too old to rock’n roll, but you are always too young to die”, oppretter jeg min egen kulturpris, som i dag går til Tor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dGWG_gCRw20&feature=related]

2 kommentarer til «Dagens Kulturpris går til Tor»

  1. Må jo takke så mye her og. Jethro Tull er en av mine absolutte favoritter, så takk for den og. Jeg kommer nok med en Jethro Tull post om ikke lenge. De feirer faktisk 40-årsjubileum i år 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *