how-to-grow-twitter-presenceJeg burde mene noe om Twitter. Det er visst det vi bør mene noe om i disse tider. For Jens og Helga og krompen, de twitrer. Og kvitrer. Og noen mener at det er dumt, og noen mener det er dumt å mene noe om noe man ikke vet noe om. Så hva skal jeg mene da? Hittil har jeg ment at det ikke er noe for meg, og har oversett innbydelsene. Ja, for de har kommet. Innbydelsene, altså. Slik som facebookinnbydelsene kom i sin tid.

Ettersom jeg ikke vet så mye om twitter, bør jeg vel ikke mene noe da. For da blir jeg vel tatt til inntekt for å mene noe om noe jeg ikke vet noe om. Og det bør man jo ikke.

Sonitus vil at jeg skal sette meg inn i temaet. Og det har jeg da gjort, men jeg synes det ble litt kjedelig i lengden. Det får være måte på påskeagurk, tenker jeg, og gjesper. Da leser jeg heller Kalashnikovas vakre tekst.

BT hiver seg også på Twitterbølgen. De har forresten, som eneste papiravis, tatt inn Hanne LKs motinnlegg til Hege Skjeie.

Og om jeg mener noe om Twitter? Jeg mener vel at slarving ikke hører hjemme der. Og så mener jeg at det ikke er så fryktelig interessant å lese om hvem som skal hente ungene i barnehagen. Og at man ikke trenger å være et twitrer for å følge med. Vi følger med vi andre også, selv om vi ikke benytter oss av Twitterkanalen.

Hey there! Spindellett is using Twitter.

Spindellett
mener twitter er en påskeagurk
about 2 minutes ago from web

7 Comments on Påsketwitter

 1. Hehe 😀 Påskeagurk! Den var ny 🙂 Jeg er heller ikke med på denne Twitterbølgen. Jeg har mer enn nok med blogg og Facebook!

  God påske til deg og påskeagurken 😉

 2. Jeg overlater kvitringen til min gode broder. Det får holde med blågg og sånn, tror jeg. Har faktisk kutta ut fjesboka også. Det ble mye styr og lite innhold. Og uten at jeg vet noen verdens ting om det, så har jeg samme inntrykk av Twitter. Men jeg tar sikkert helt feil 😉
  God påske uanskvett!

  Ståle’s last blog post..Reisebildet: Et litt annet sted

 3. Jeg har prøvd Twitter… i en halvtime. Fant ingen kjente og det strandet derfor der. Nå vet jeg jo at Spindellett er å finne der, men jeg har kun søkt etter virkelige navn. Virker som om mange bruker «nickname» og da er det jo ikke så lett å finne de….

  Simen S.’s last blog post..Tenk om…

 4. Vivi: Det blir litt for mye agurk for meg når enkelte tværer ut en debatt som egentlig ikke trengs å tværes ut. Er nå min mening da. Til liks med agurken blir det mye sutlevann. Lite smak 🙂

  Ståle: Jeg synes du skal få lov til å ha det inntrykket jeg. Enten er man på Twitter, eller så er man det ikke. Noen synes det er gode greier, noen skjønner ikke vitsen. Jeg skjønner ikke vitsen med debatten.

  Simen: Å neida – Spindellett er ikke på Twitter 🙂
  Hun hadde nok vært der som Vibeke P V dersom hun hadde vært der.
  Jeg har en følelse av at noen mener «Jeg er på Twitter – ergo ER jeg» – at «her er mine meninger, og nå venter jeg faktisk at du skal følge mine meninger, for de er så viktige». Det er i alle fall det inntrykket jeg sitter igjen med når jeg følger debatten. Jeg håper jeg tar feil. Jeg tror i alle fall ikke jeg gidder å følge statsministerens twittring. For meg er det ikke det minste interessant.

  kosakiewicz: Den teksten din er så god å lese. Og er nok mer forståelig enn twitter 🙂

 5. Joda, jeg har vært på twitter en stund, men jeg fant ut at det tok for mye oppmerksomhet og tid. Mange av bloggerne som er på twitter blogger mye mindre etter de startet dette. Jeg brukte det vel nærmest som en RSS, unødvendig egentlig. Kanskje nyttig innen en viss sirkel? men blir det for mange du følger mister en oversikten uansett. Noen skriver jo om «alt» og mer enn det.
  Så jeg fant ut at jeg fikk velge, blogg eller twitter. Jeg valgte bloggen.

 6. Graylady: Twitter er pokker ikke viktig i det hele tatt – og nå har jeg skrevet en sak om det. Det er bra man kan vurdere selv og finne ut av det. Jeg hadde også valgt bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *