Jeg har lest horoskopet mitt for denne dagen som snart går mot natt. Ettersom jeg er i grenseland mellom vær og tyr, leser jeg alltid begge stjernetegn når jeg først leser stjernetegn, noe som ikke skjer så alt for ofte.

For denne dag sies det om tyren: Du har rimelig kort lunte og din tålmodighet kan settes på prøve denne morgenen. Du gjør derfor lurt i å unngå diskusjoner. Praktisk arbeid kan vise seg å være langt mer konstruktivt.

For denne dag sies det om væren: En nær person er kanskje litt urimelig denne morgenen, men du tar allikevel tingene i ditt eget tempo. En diplomatisk innstilling vinner frem.

Altså: Rimelig kort lunte som blir satt på prøve. Ha en dipomatisk innstilling.

Ettersom jeg har vært på tur et par dager og ute av nettet og alt sånt, har ikke jeg vært inne og sjekket kommentarer på min siste post her på bloggen. Noen kommentarer venter på moderering. Jeg ser at min rimelige korte lunte blir satt på prøve når det gjelder noen av disse kommentarene.  De er søppelpost og går rett i dunken.  De andre kommer gjennom nåløyet.  Så skal jeg etterhvert bygge meg opp nok diplomatisk innstilling til å gi noen kommentarer tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *