Så skjedde det virkelig! Etter år med sertifikat, etter flere bilbytter og ikke minst etter tusenvis av tilbakelagte mil. Jeg er blitt tatt bilde av. Inne i Fløyfjellstunellen. 91 km/t i 80 sonen. 2600 kroner i bot. Og det var jeg som kjørte. Det er ikke nevneverdig lurt å være for hard på gassen.

10 Comments on Hard på gassen

 1. Kjedelige penger, men likevel: Høy fart er farlig, så det er bra du ikke kjørte i 191!

  Her var det jammen grønt nå? Var det ikke annerledes her i morges?

 2. Det ble alt for grønt her!! Så det skal bort. Skal tilbake til det opprinnelige. Bare følg med.
  191 – da tror jeg at jeg hadde liggi under torva, gitt. Men min mann er så søt så søt mot meg – endlig ble det din tur, sier han.

 3. Det var det jeg mente med høy fart, ja.

  Forståelsesfull mann, forresten.

  Og har du tenkt på hva du kunne brukt 2.600 kroner til? Eget domene, og så kunne du kost deg med CSS og plugins og koding og widgets og masse sånt. Men nå er det for sent. La det være en lærepenge. (Eller 2.600 lærepenger, egentlig.) 🙂

 4. Nå var jeg tilbake til det sølvgrå, og her trives jeg bedre, og lurer på om forresten skrives forresten eller foressten eller forressten – det har jeg lurt på lenge. 2600 kronder koster et ferjekort også, og det må jeg ha. Og eget domene kunne jeg også godt ha tenkt meg, men da skal jeg kunne masse først før jeg prøver meg på det. Og heretter skal jeg kjøre så sakte så sakte.

 5. En ska likke kjøre for fort – men du kan jo se det som om du har spart masse penger og;
  Tenk på alle de gangene du kunne ha blitt tatt og gang det med 2600.
  Eller del de 2600 kronene på de samme gangene som over….

  Hjalp det eller 😉

 6. Randi: Hyggelig å se øyet ditt her 🙂 Jeg kunne nok ha blitt tatt et par ganger eller noen fler ja, særlig på smale bygdeveier der intet politi er i sikte. En får nok holde seg innenfor det lovlige. Definitivt.

 7. Forbaska sure penger- men likevel bedre enn alternativet som visstnok var å komme inn i et eller annet politiregister eller noe sånt. Jeg får nok bare samle sammen å betale, fortere enn svint.

 8. Sure penger, enig i det.
  Som den evige fotgjenger som jeg er, så er ikke fartsbøter noe jeg trenger å frykte. Belte-bot derimot er noe jeg ikke vil ha, så det første jeg gjør når jeg setter meg i en bil, er å ta på belte. Nå har det blitt en sånn innøvd vane, at jeg ikke tenker noe over det. 750, eller hva det koster, vil jeg helst bruke til noe annet. (og så vet jeg det er noen som er glad i meg)

  … og forresten, det skrives ”forresten”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *