Æ e så eitranes førbainna! Jeg kan godt si dette på kav nordnorsk for at det skal få den rette schvungen, men jeg vet ikke om det hjelper. Vet ikke om det hjelper å si faen heller. Om jeg så sier faen hundre ganger etter hverandre, tror jeg ikke det vil hjelpe det spøtt. Nå er jeg heller ikke av den typen som slenger om meg med kraftuttrykk selv om det av og til trengs for å sprite opp det man har å si. Jeg nøyer meg derfor med det litt for nøytrale «dumme Blogger».

Jeg skulle være så effektiv. Her hadde jeg god tid og satt og lekte meg med alle finessene i WordPress. Hadde funnet fram til den presentasjonen som passet meg best akkurat nå, hadde piffet det hele opp med avatar og greier. Hadde til og med hatt mange besøkende. Så tenkte jeg som så at det er her jeg vil være. Her på WordPress. For her var det så fint atte! Og hva er da vitsen med å operere med to like blogger. Min Spindellett på Blogger skulle derfor legges ned for godt, men den måtte være åpen en stund for de stakkarane som forvillet seg der inne slik at de kunne se at jeg hadde tatt med meg mine saker og flyttet. Derfor slettet jeg poster. En etter en. Jeg hadde jo ført dem over til WordPress, og der lå de så fint med tekst og bilder.

Det var ingen som fortalte meg at når jeg slettet fra Blogger så forsvant bildene i WordPress. Eller skulle jeg ha skjønt det? «Vil du slette?», spurte Blogger. «Ja», svarte jeg. «Bildet også?», spurte Blogger. «Ja», svarte jeg. Så stod det et eller annet der om at det innen 24 timer ville forsvinne. Men stod det noe om at bildet også ville forsvinne fra WordPress? Nei…….. Og hvorfor er det noen bilder som ligger der mens andre er helt borte? Den første som faller meg inn å rope på nå i nødens stund er Audun W.

Æ e så eitrandes førbainna!

9 Comments on Fra Blogger til WordPress – dumme Blogger!

 1. Hei Kristin. Her får jeg svar fra «fruen», og svaret var vel som forventet. Og jeg skal i alle fall ikke betvile at du har rett, bloggen din tatt i betraktning 🙂

  Takk Oda! Jeg skal gjøre som Kristin sier og laste opp bilder på nytt. Men ikke alt. Så skal jeg finne mer ut av det der med bildeopplastning i WordPress. Der var faktisk Blogger litt bedre, ser det ut til.

  Takker deg også virrvarr. Har egentlig tenkt å skifte til WP en stund. Men det har vært et spørsmål om tid. Også det å sette seg inn i alle finessene. Foreløpig føler jeg meg ganske grønn på området.

 2. Det er nok fruen som er mesteren på blogger og ikke jeg, men du har kanskje en backup av de bildene, eller?

  Forøvrig henger teksten litt i kommentarfeltet her, og viftene i maskinen min går for full maskin. Mistenker at det har med snøfnuggene på siden din å gjøre. Kanskje like greit å droppe snøen i løpet av januar og spare miljøet for det ekstra utslippet 😉 . Det blir vel ikke noe snø likevel.

 3. Audun og Kristin: Snøen er tatt vekk. Var inten krasj på min maskin når snøen falt, men hva gjør man ikke for at andre maskiner ikke skal gå amok 🙂
  Jeg ser det, etter å ha startet lesing av Kristins blogg, at hun kan det der med blogg. Prøver å lese meg til litt lærdom. Det vil nok ta sin tid.

 4. Det var fint du tok vekk snøen, når går alt så meget bedre.

  Jeg kan nok mest om rare tekniske ting, så ikke spør meg om hvordan man skriver en god blogg f.eks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *