12 Comments on Hunter

  1. Naturlig dialog, ja. Særlig når hun StavangerPia kommer i bildet.
    Jeg likte:
    1) Bakgården til Kåre og hun damen
    2) Engelsken til Kåre
    3) At Kåre så sliten ut etter en natt i forhandlinger

  2. 🙂 Jeg har klart å følge med alle episodene og blir stadig mindre imponert. Men når jeg har sett 5 episoder, skal jeg nok klare å få med meg den siste også.
    Jeg liker også Kåres engelsk godt. Kanskje er det seriens høydepunkt?
    Jeg irriterer meg over at de dikter opp et afrikansk land. Mugatu!!! For noe tøys!!! Og den naturlige dialogen, selvsagt…
    Men altså, jeg liker ikke serien dårlig nok til å skru av når jeg først har senket mitt legeme ned i fredagssofaen med hunden i armkroken.

    Ståles ferskeste bloggpost..Jærglimtet: Vinterlys

  3. Her er jeg uenig med dere folkens. Hunter er en av de få TV-seriene jeg faktisk følger med på. Jeg ser nesten aldri på TV. Eneste jeg har fulgt med på de siste årene er 24 og LOST (LOST sluttet jeg å se på underveis da det hele ble ganske merkelig).

    Men (og det er et men) Hunter har dog tapt seg litt nå i sesong 2. Synes sesong 1 holdt et bedre tempo.

    Thomas Karlsens ferskeste bloggpost..Utsikt over Vatikanet

  4. Ståle: Jeg er like dårlig på land i Afrika som jeg er på stater i USA, så jeg hadde ikke peil på at landet var et tulleland! Det blir litt for dumt. Men kos deg med siste episode du, det går nok bra til slutt. På et vis.

    Britt Åse: Og dersom hjernen og kroppen din mikser slike flotte retter der nede på kjøkkenet som de pizzaene der, så kan du egentlig bare fortsette å være der 🙂

    Thomas Karlsen: Uenig skal du få lov til å være 🙂 Mannen min og jeg er også uenig. Det var for hans skyld jeg satt der. Vi er fortsatt uenig.

    Min kjære Ultra: Da må du jo se på! Men har kattene fått honorar? Ble det skrevet kontrakt? Er det klausuler i kontrakten? Du vet – NRK legger jo ut serien på nett, og da kan det skje slike skumle ting som at noen stjeler bildene og produserer på egne sider og slikt. Veldig skummelt.

  5. Geir: Jeg tror heller det er Mads du får med å gjøre. Ousdal jr. Jeg tror han er uenig med deg når det gjelder Pia.

    Britt Åse: Og send meg gjerne noen av dem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *