congratulations-look-out-world-graduate Resultatet betyr ingenting, tenker jeg, der jeg leter meg fram på Studentweben. Jeg har logget meg på flere ganger i dag, og bare det at jeg har gjort det, samsvarer jo ikke med tankegangen om at resultatet ikke betyr noe.

Voksne damen, og så er jeg så spent. Jeg vet jo at jeg får bestått, men siden sist har karakterskalaen endret seg fra tallkarakterer til bokstavkarakterer, og det misliker jeg litt. Det får være måte på internasjonal tilpasning.

Men, men. Voksne damen er student på deltid, og sensuren faller i dag. Og nå har den falt. Tre som strøyk? Melde seg opp som masterstudent, så går man hen å stryker på første eksamen. Huffda. Skal jeg synes synd på dem tro? Egentlig ikke. Vi hadde faktisk hele høsten på å skrive essay og vi hadde hjemmeeksamen med bruk av alle mulige hjelpemidler. Skal vel ikke kunne stryke da?

Noen A ble det ikke på meg, og det hadde jeg heller ikke forventet. Jeg tror nok jeg vet hvem som fikk den ene Aen. Mens jeg sitter her og fordøyer min B, laster jeg ned nytt lesestoff. For nå skal voksne damen til Lillehammer igjen, og gleder seg stort til å lære ledelsesteorier.

5 Comments on Studenten

  1. Gratulerer Vibeke. Kjempeflott. Voksne damer har ei lita jente inne i seg vet du. Jeg kjenner meg veldig godt igjen, og husker hvor spent jeg var når sensuren falt. Jeg var også godt voksen da jeg studerte. Lykke til med videre studier.

    grethes ferskeste bloggpost..Avmakt.

  2. Gratulerer med Ben din, Vibeke. Alltid godt å kunne avslutte slik at en selv føler seg vel med resultatet. Tror ikke en blir for voksen for å være spent når sensurens time er kommet, jeg. Hvis en ikke bryr seg om utfallet, er en ikke voksen, men blassert eller uinteressert. Og det vil vi vel ikke være, vil vi?
    Flinke damen!

    Ståles ferskeste bloggpost..Ståles safaris på flyttefot

  3. Graylady: Takk takk! Vi har vel noen flere knagger å henge det teoretiske på når vi er voksenstudenter enn når vi er sånne ungmøer. Vi har nok derfor større forventninger til oss selv, kanskje.

    Ståle: Synes det var lettere med tallkarakterer. Når man fikk en 1,9 eller en 2,1. Synes de sier mer enn a og b.
    Blasert vil jeg i alle fall ikke være, så da blir det vel noen år framover med kribling i magen når sensuren faller 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *