Tidligere har jeg i bloggen min skrevet noe om pupper og sånt, og jeg har ved en senere anledning blitt beskyldt for å ha veldig i mot silikonpupper. Ja, ja – de får tro hva de vil, folk som legger ord i munnen på meg, og tanker i hodet mitt som er heller ukjente for meg. Jeg får mange treff med slike søkeord, og den siste tida dropper det inn seere fra et eller annet c-punkt der ute. Vil de se pupper, får de heller holde seg på c-punktet. De får mer valuta for pengene der.

Vil man derimot ha litt BH-historie, kan man jo følge med på denne leksjonen. Så får man vite hvorfor kvinner bruker BH.  Kan være greit det og.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ghesqilrjkA&feature=related]

8 Comments on BH-historie

  1. Interessant!

    Jeg har heldigvis funnet fram til en butikk som hjalp meg til riktig størrelse. Det tok noen år, for å si det sånn. 😉 Men da jeg endelig fant ut av det kunne jeg gå inn 10 cm – fra 85 til 75. Samtidig gikk jeg opp en koppstørrelse. Nå sitter bh’ene mye fastere og det føles riktig.

  2. Gå inn fra 85 til 75? Moren min har en fast undertøyssajappe hun gå på med hjelpende damer – kanskje jeg skulle prøve meg der. Kanskje jeg bruker feil størrelse? Hm…

  3. Ja, dette som er rundt brystkassa skal være mye strammere enn det jeg trodde. Da sitter bh’en mye bedre. Vet ikke om du er i Oslo noengang? I så fall skal du bare si fra, så kan jeg tipse deg om sjappa. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *