Me, myself and I

Ikke ung, ikke gammel. Ikke høy ikke lav. Ikke tykk ikke tynn. Akkurat passe. Akkurat passe snill, akkurat passe slem. I blant. Ikke rik ikke fattig. Men så avgjort ikke akkurat passe. Til tross for det – penger avgjør ikke alt, gjør det vel? Så kanskje jeg har akkurat passe? Er akkurat passe gift. Har akkurat passe antall barn, 2,1 mer enn 1,9. Er dustete dum av og til, men har et hjerte av gull. Håper jeg. Et hjerte som rommer mye. Tror jeg. Et hjerte for så mangt. For det nære og for det som er nært men likevel litt for fjernt. Bor tråkigt til, innerst i en fjord på Vestlandet, nordom bruna, nordom Bergen, nordom det aller meste, men sørom Sognefjorden. Musikk gjør meg glad, fjellet gjør meg glad, løpeturer gjør meg glad, islagte vann gjør meg glad, snødekte vidder gjør meg glad, blå sommerdager gjør meg glad, familien gjør meg glad, bøker gjør meg glad, mennesker med den formen for utstråling som treffer akkurat meg, gjør meg glad. Og du som leser bloggen og kanskje legger igjen en kommentar, du gjør meg også glad.

3 kommentarer om “Me, myself and I

  1. Hei Vibeke! Tenkte jeg bare skulle si ifra om at bloggen min skal oppgraderes litt og at det temaet jeg valgte er det samme som ditt.

    Så at det var det samme etter du hadde fått deg domene (jeg kikka på wp-themes for en liten stund siden), så jeg prøvde å lete etter et annet, men det er så mange stygge..

    Var ikke meninga det, da men jeg finner ikke noe enkelt (vil ha det enkelt) som jeg liker bedre enn dette, jeg..

  2. Neida! Jeg har egne! Men jeg har virkelig prøvd å finne en annen etter jeg så at du også har denne, men på alle jeg finner er det en eller annen detalj som ikke er noe stas :-/

    Bildet ditt er jo kjempefint, men det får være måte på plagiattendenser 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *