Si meg, hvor blir elskov til? Hvor hjertet vil? Hvor hodet vil? Hva gir næring til dens ild? Dette er lånte ord fra William Shakespeare, slik overskriften er lånte ord fra bloggens bakrom. «Tanker jeg har om deg og vår elskov». En vakker liten setning. Noen har en romanse gående, en mann, eller en kvinne, vil finne ut hva nettet kan svare. Hvilke tanker har jeg om deg og vår elskov.

Jeg kan ikke svare. Jeg har mine tanker om elskov, om kjærlighet, om vennskap. I mitt hjerte vokser et tre med mange greiner der det kommer nye blader til, blader jeg ikke vil miste. Kjærlighetsblader.

cute,girl,heart,illustration,blue,bubble-f8d0f3b735cd2ce98841f910df32578b_h

Hva elskov er, vet ingen å forklare:
hvori den stikker, denne glade tro,
at en ble skapt til salig liv i to –
se, det kan ingen mann på jord besvare.
Henrik Ibsen

(Illustrasjon: Love exclamation girl )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *