Hendelser ved vann

knoppskyting

hendelser-ved-vann1

If you have forgotten water lilies floating
On a dark lake among mountains in the afternoon shade,
If you have forgotten their wet, sleepy fragrance,
Then you can return and not be afraid.

But if you remember, then turn away forever
To the plains and the prairies where pools are far apart,
There you will not come at dusk on closing water lilies,
And the shadow of mountains will not fall on your heart.

Sara Teasdale

8 kommentarer til «Hendelser ved vann»

 1. asbjorn: Takk for det. Litt redigering, og til og med naustet så mer strøkent ut enn på lenge 🙂 Til nedfalls og søkk i saman. Undrer på om det står sommeren gjennom. Det begynner å dra på åra.

  1. Geir: Kan jeg skrive det øverst i bloggen her, tror du? 😀
   Jo – du har vel rett i at jeg er allsidig. Jeg pleier å kalle det hummer og kanari. Det er vel allsidigheten som gjør at jeg fortsetter.

  1. Vet du – det hadde vært grådig morsomt å gjøre det. Ser andre som skriver i store vendinger om seg selv og sitt – så hvorfor ikke lille meg? Når jeg ser slike ord som: «En av Norges ledende og profilerte bloggere innen…. osv….» , får jeg mest lyst til å le. Så jeg kan jo bare legge inn følgende ord: «Allsidigheten er èn av greiene som gjør dette til en av Norges beste blogger». Dette sier Geir Ertzgaard, en av Norges ledende innenfor sitt felt.

 2. Da syns jeg vi skal gjøre det! Men jeg tror det er viktig at du ikke sier noe om hvilket felt jeg er en av Norges ledende innenfor. Foreløpig må det være ledende julikommentator på Spindellett. Pr akkurat nå leder jeg med ca 8 kommentarer flere enn nesteperson på listen.
  .-= Geir´s last blog ..Statoils død og Norges undergang? =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *