utmerkingDer er en lykke i livet
som ikke kan vendes til lede:
Det at du gleder en annen,
det er den eneste glede.
Det sier Arnulf Øverland, men det er ikke det vi skal snakke om nå. Nå skal vi heller snakke om at jeg ble glad. Jeg ble glad fordi noen ga meg en glede. En glede i form av en utmerkelse.

Jeg fikk en utmerkelse med følgende begrunnelse:

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Det er hyggelig å få en oppmerksomhet, synes jeg. Og ettersom det er jul snart, og jeg er i gang med julekort, sender jeg hermed virtuelle julekort fra min blogg til følgende blogger: Ståles Safaris, Hvorfor? Jo, derfor, Randiweb.com , Så var det sagt…, Bharfot, Alter Ego, Grethes Grublerier og neppe.no. Jeg har ingen anelse om disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, men det grunnleggende i bloggene – slik jeg ser det – er nærheten i rom og tid. Det er det viktigste, synes jeg. En utmerkelse går til dere, ta den til dere, og gjør hva dere vil med den. Om den sendes videre er helt opp til dere.

10 Comments on Det å glede en annen

  1. En varm takk til deg, Vibeke. Dette er en utmerkelse jeg blir varm innvendig av. Og å havne i spann med de du ellers har gitt utmerkelsen til, er ikke noe annet enn overveldende, for å bruke et stort ord som passer. Dette gjorde en ufattelig mørk og grå dag langt lysere 🙂

    Ståles ferskeste bloggpost..Reisebildet: Vårlys ved Vilnias bredd

  2. Takk for det virtuelle postkortet! Det funket, fordi jeg bare måtte innom bloggen din for å se om det var noe nytt. Og det var det jo- noe flott noe! Du er den første som har antydet at jeg har nærhet til tid og sted! :)Takk for det!

    Simen Ss ferskeste bloggpost..Om å føle julen

  3. Tusen takk for hyggelig julekort! Du fortjente etter min mening utmerkelsen. Jeg føler meg beæret. Det med nærhet i tid og rom: har det med å lytte til leserene, gi av seg selv og å følge med på blogger man liker å lese å gjøre? Eller noe sånt?

  4. Værsågod, Petter 🙂 Som du ser i begrunnelsen til utmerkelsen, så biter jeg meg best merke i første setning – altså det der med nærhet, tod og rom. Det andre er vel egentlig litt sånn små-svada, spør du meg. Men OK, det står der. Nærhet i tid og rom er det en del blogger som har/er, og jeg kan vel tenke meg at bloggeren også er i besittelse av slike egenskaper. Da har det vel med å lytte, lese og å være til stede å gjøre, kanskje. Og det å være «hel ved», som en felles bekjent av oss har sagt så fint om deg 🙂
    Jeg følger bloggen din, både det «nerdete» og turene dine. Jeg liker det.

  5. Kjære Vibeke.
    Denne utmerkelsen fortjener du sannelig. Det er
    en lise og en utfordring å komme til bloggen din. Motstridende kanskje, men jeg tror det er det som er de mest fremtredende følelsene. Stort sett setter det du skriver igang masse tanker og nye ideer hos meg. Akkurat nå fikk jeg selvfølgelig en ide om å formidle gode tanker og meldinger til og om de jeg jeg har lært å sette pris på her i bloggverdenen. En ting som er mormsomt er at jeg har så mange igjen, som jeg ikke har blitt kjent med ennå.
    Takk for gode ord. Jeg blir rørt og veldig, veldig glad. Og kjempestolt! For det du sa med nærhet til tid og rom. Når man har mistet noe av det kjæreste man hadde i løpet av et øyeblikk, og noen år tidligere var på nippet til å forlate denne verdenen sjøl, så blir det viktig å leve her og nå.
    En riktig god jul til deg Vibeke. Jeg er virkelig glad for å ha funnet deg her i bloggeverdenen. God klem fra Grethe

    grethes ferskeste bloggpost..Englekort

  6. Det er spennende å både være en lise og en utfordring. Men det er en utfordring for meg oss, både å være en lise og en utfordring. Jeg håper å kunne fortsette med mine små skildringer og skriblerier og at det faller i smak.
    Takk for gode ord, Grethe. Gleden er gjensidig.
    God Jul!

  7. Tusen takk for hederen, sier jeg ogsaa. Den varmer veldig! Spesielt naar man litt uventa oppdager den paa et tidspunkt der man eeeegentlig burde vaert i seng. Jaja. Du gjorde meg glad naa 🙂

    Alter Egos ferskeste bloggpost..Vinterhverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *