And the winner is…

Forkjemperen for et Konkurransefritt Bloggsamfunn kjemper forgjeves med seg selv og har etter nøye overveielse revurdert noen av sine standpunkt. Men bare en smule. Forkjemperen vil stå på sin egen lille barikade, men hun har en svak stemme, og flagget vaier ikke slik det burde. Barrikaden er også en smule lav. Det er så vidt den vises, egentlig. Den ligger så veldig i utkanten. Men hallo, hallo, hører dere meg?  Sånn littegrann bare?

Tordenbloggen endrer regler, i alle fall ser det slik ut. Eller man kan vel si at Tordenbloggens enehersker revurderer konkurransreglene og legger inn nye elementer. Det synes Forkjemperen for et Konkurransefritt Bloggsamfunn er fint.

Forkjemperen velger selv å stå utenfor konkurransen, men hun vil gjerne fremme sine egne favoritter. Derfor vil hun at alle skal løpe bort til Tordenbloggen å stemme på Ståle.  Ståle, globetrotteren, fotografen, lillebroren, seniorrådgiveren.  Ståles Safaris.  Det er veldig dumt å ikke ha oppdaget den bloggen ennå.  Og når dere først er der, kan dere ta en titt på litteratursiden hans.  Og kanskje hilse litt på hunden hans også.

14 kommentarer til «And the winner is…»

 1. Jeg har bare revurdert en smule.
  Og jeg kommer fortsatt til å kjempe en ensom kamp, men skitt au. Så lenge regler også kan revurderes så går også jeg langt i å revurdere standpunkt 🙂

 2. Synes ikke den der «Forkjemperen for et Konkurransefritt Bloggsamfunn» – vurdereer å melde meg inn i den foreningen. Det er jo egentlig helt vanvittig.
  Men den sida til Ståle er jammen verd et besøk, eller rettere sagt flere besøk.
  Men det er jo denne bloggen her også da!

  Grayladys ferskeste bloggpost..Frossen brrrrr

 3. Graylady: Klubben er åpen for medlemsskap, men også åpen for revurdering av standpunkt 🙂

  Tyfus: Er det bare ostepølser? Du serverer ikke vanlig wiener der? I lompe? Med senepp?

 4. Jeg datt ut da dere begynte å prate om ostsepølser.
  Slike kåringer er egentlig ikke noe annet enn bortkastet tid. Så du har min støtte der. Men at jeg likevel kaster bort tiden på det, er jo en sak å tenke på….

  Geirs ferskeste bloggpost..Nominamnam

 5. Jeg aner ingenting om Tyfus sine ostepølser jeg heller. Og ikke baconpølser heller. Det er visst en eller annen tøyseblogg, tror jeg.

 6. Enig med deg Vibeke – både i anbefalingen (har lest Ståle lenge; der er det masse å hente, bokanbefalinger, poetiske tekster, gode reise tips og flotte bilder! En allsidig fyr 😉
  Jeg har og valgt å stå utenfor/bli strøket. Og som ikke-erfaren-blogger (hengt med siden slutten av fjoråret og det er ikke nok) har jeg ikke klart å finne ut hva tordenbloggen egentlig er – annet enn at den kobles til Sonitus – men det gjorde kanskje også den Gyldne Q ?
  Det kunne være greit med en ryddig oversikt over hva/hvem/hvordan – hva er private utspill, hva er det basert på etc – om det er noe poeng da. En måte å oppdage nye blogger på er det i alle fall, om man har tid….
  God helg!

  randis ferskeste bloggpost..Slipsets historie.

 7. Randi: Så vidt jeg har forstått er både Tordenblogg og Gylden Q helt private initiativ. Om Tordenblogg har med Sonitus å gjøre så er jo også Sonitus et privat initiativ. Noen sitter og leser blogger og finner ut at sakene er veldig bra. Ære være dem for det, men det er jo ikke sikkert det er «de beste» som blir trukket ut.
  Og nominasjonen og stemmegivinga til Tordenbloggen baserer seg på kjennskap og kjennskap og atter kjennskap, og litt hva jeg kaller ryggsleiking, men det er ikke stuerent å si. Selv om jeg ser en del nye blogger der, kan jeg ikke ut fra et øyekast stemme. Jeg er slik at jeg vil bli bedre kjent med vedkommende og vedkommendes blogg. Det blir man ikke ved et øyekast.

 8. Det er helt greit å være imot konkurranser, og jeg kan følge deg/dere på en del av dette. Men…

  Tordenbloggen er et privat initiativ (finnes det noen offentlig kåring, egentlig?), via Hjorthen som også er mannen bak Sonitus. Den gyldne Q er vel Esquils prosjekt, så vidt jeg har forstått. Bloggidol ble satt i gang av noen andre igjen.

  Jeg har erfaring fra Tordenbloggen ifjor. Fant plutselig ut at jeg var nominert, uten at jeg ante noe om det. Det var en hyggelig og litt skummel overraskelse. Det tok litt tid å komme inn i hva det gikk ut på, men da jeg først hadde gjort det ble jeg hekta.

  Det er nok sånn at man ofte stemmer på dem man kjenner og liker, men en viktig del av Tordenbloggen er å få fram nye blogger som kanskje ikke er så kjent. Og det synes jeg er vel verdt hele konkurransen. Det er uhøytidelig og hyggelig, man kan bli kjent med nye mennesker som man ellers neppe ville oppdaget med det første. I dag stemte jeg for eksempel på to blogger jeg ikke kjente fra før av, fordi jeg fikk et godt inntrykk da jeg besøkte dem.

  Tar man seg turen rundt og besøker de bloggene som stemmes over hver dag, så får man virkelig sett at Bloggeland har mye bra å by på. Her får man temablogger, feelgoodblogger, fotoblogger og moteblogger, nyhetsblogger, feministblogger and you name it. Det er så mange FLINKE folk der ute! Dette synes jeg er det viktigste med hele kåringen.

  Hjorthen gjør en kjempejobb med å ta seg av jobben hver eneste dag de ukene det pågår. Han besøker alle, skriver omtale og gjør på den måten folk oppmerksomme på hva som finnes der ute.

  Det er kun én som vinner til slutt og det er kjempespennende når det pågår, men det jeg sitter igjen med først og fremst er nye blogger i lenkelista mi og til og med noen nye venner. 🙂

  Lothianes ferskeste bloggpost..Bloggeblogging

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *