Flere tema på WordPress.com?

Noen som vennligst kunne tenkt seg å hoste opp flere tre-kolonne tema?  Jeg liker dem best, skjønner dere, men her er det da så få å velge i.  Det er flust med to-kolonne tema, men de appelerer ikke til meg på samme måte.  Nå har jeg levd med samme tema i tre og en halv måned, men så kjente jeg at jeg bare måtte ha en bli-ny dag.  Men det er jo litt kjedelig for oss som har litt for lite å velge i, er det ikke?  Skaff deg eget domene, jente, hører jeg noen hviske i det fjerne.  Jeg har på en måte skjønt at da kan jeg få det litt som jeg selv vil.  Jammen, jammen – det er ikke såååå lett!  Ikke for oss som ikke helt har skjønt det der med innstikk og html og sånne greier.  Jeg må ha egen privatlærer til slikt.

Ikke noen som føler seg kallet?

10 kommentarer til «Flere tema på WordPress.com?»

 1. Eget domene, innstikk osv er lett som en plett egentlig, ingenting å være redd for i det hele tatt. Hvis du har lyst til å teste kan jeg sette opp en testblogg for deg som et underdomene på Sonitus så kan du prøve litt før du eventuelt tar det store steget?

 2. Du kan jo eventuelt spørre pent på forumet til wp.com?

  Eller kjøpe en CSS upgrade og hive på egne farger og slikt selv på de temaene som allerede har 3-kolonner her på forumet?

 3. Selv liker jeg best 2 kolonner, men jeg skulle gjerne sett at flere hadde menyen på venstre side+ tilpasset toppbilde + var gode og breie

 4. Da skal jeg lage et subdomene og sette opp en spindellettblogg der for deg i løpet av dagen. Jeg tror jeg har mailadressen din, så jeg tar det videre på den, er ikke det greit da?

 5. Holder med Hjorten. Itt’no å vara redd for. Jeg tok steget for et år siden, drøyt, og var helt grønn. Var ikke vanskelig i det hele tatt. Nå kan jeg boltre meg i gratis themes. Og det gjør jeg. Nå har jeg til og med laga meg en blogg til på samme domene. Ikke minst er det lærerikt.

 6. Nå har Hjorthen laget en testblogg til meg. Denne skal jeg sjekke ut. Jeg blir veldig imponert over dere som klarer å få til slikt, men når det sies at det ikke er vanskelig, så er det kanskje ikke det.
  Til Simen sier jeg at tre kolonner er mye bedre enn to 🙂 Nei, det har vel heller mer med smak å gjøre.

 7. Veldig enig med Tor – det er ganske gøy å lære litt om alt «bak» og letterer enn jeg trodde. OK litt småsvett av og til – det hører vel med, når du tror du har gjort en tabbe…. men lettere enn det ser ut til! Lykke til 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *