Sevja stig, og selv paddene vet å nyte våren. I et salig sammensurium kvekker de av vellyst. Paddetjønna oser. De har seg i mølje, i trekant, og to og to. Det er flest hanner, og de slåss om paddedamenes gunst. På den grumsete bunnen ser vi Frøken Padde med lille Hr Padde på ryggen. Snart vil de legge eggene sine, og små paddebarn vil se dagens lys. Et kort og hektisk sex-liv for en padde.

4 Comments on Kamp om damene

  1. Og snart er dammen full av små «troll». Husker det var fast hver vår, ungene ville ut på tur for å samle og «dyrke» rumpetroll til små frosk eller padder….
    Ganske hyggelig var det og!

  2. Det er bare å legge seg paddeflat – kort og hektisk – aber doch so schön – skulle vi tro?(!) Og så slipper en alt dette ståket med at småtrollene ligner på far sin, bestemor sin eller hvem det måtte være!

  3. Små rumpetroll, små rumpetroll, de hopper fort av sted. Paddene er fantastisk lekre – brune og slimete, men det er mulig de har sine særegenheter. En mørk flekk her, og en litt for lang fot der.
    Aber doch so schön – jo, det hørtes sånn ut. Virkelig.

  4. Vakre bilder, gode for øyet :)Der var du jo. Hei, hei, hei! bare stå utenfor å registrer du, mye å ta igjen. Ingen fare. Jeg svarer i her på kommentar hos meg, for ellers må jeg svare alle og nå skal jeg legge meg, skal på fjellet i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *