39/52: Les Feuilles Mortes

 

En varsom bris – forbi mitt vindu en gyllen vind – et pust fra deg jeg ser ditt blikk – og husker ordene din milde hånd – som rørte meg da ditt lys brant ned – ble dagen lang fylt av stille vinterklang men jeg lengter aller mest, min kjære når høsten puster din sang.Det er haust. I hagen min også. Difor dette bilde og difor desse ord. Sjølv om Les Feuilles Mortes eller Autumn leaves kanskje handlar om haust på andre område. Tap av kjærleik, å sakna nokon som mest når hausten fell. Eg veit ikkje. Hagen har haustfargar. Sommaren som ikkje var, var der kan hende likevel.

Høst var tema for X/52 – et bilde i uka i uke 39. Andre løsninger på oppgaven:
Jelrik Nylund-van Berkel: Autumn Skies
Line Aakre: Høst
Yngve Thoresen: Misty Lake

Hør gjerne på Anne Lande sin versjon av Les Feuilles Mortes / Autumn Leaves.

3 kommentarer om “39/52: Les Feuilles Mortes

  1. Tilbaketråkk: 39/52: Høst
  2. Jo, den var her så vidt. I noen klare soldager med varme. Med grønne blader og varmere grader. Lettere klær og mjuke småsko som kunne kjippes av og la tærne få fritt spillerom i varmegraderlufta. Savner den allerede, jeg. SOmmern. Og gleder meg til våren og varmere tider atter finner veien hit nord. I mellomtiden skal jeg kose meg med Anne Lande sin musikk som du nettopp nå har introdusert meg for. Takk for det.
    Og så skal jeg prøve mine nue ski over hvite vidder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *