36/52: Kaputt

Selvfølgelig intet tap for verden at dette glasset sier takk for seg. Og at det sa takk for seg akkurat i dag passer jo som fot i hose. Når været ikke viser seg fra sin beste side og man derfor ikke får kommet seg ut med fotoapparatet for å ta bilde av det man skulle ta bilde av, så er det fint at man finner glasset i noen knas inne i oppvaskmaskinen. Et IKEA-glass av billigste type. I går kveld fylt med en noe dyrere vin. Skulle så klart hatt vinen i krystallglassene, men irriterende om de skulle gå i knas da. Kaputt.  Flere av glassene går sikkert samme veien.

Ødelagt er tema for ukens X/52. Mitt bidrag er dette; et kaputt glass, og sikkert, etter noens mening, også ødelagt i prosessen fra kamera via en slags photoshopping til ferdig produkt. Det er det jeg ønsker med X/52 – ikke bare presentere bildet som bildet, men også det å kunne være litt skeptisk til de ferdige produktene.

De andre deltakerne viser bildene sine slik:

Stines hverdag: Broken tree

 

En kommentar om “36/52: Kaputt

  1. Tilbaketråkk: 36/52: Ødelagt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *