20/52: Sweet

Metervis med juglete boder, full av fargerikt snop, søtlig, klissete og ekkelt. En typisk jalla-bod, ikke særlig pent ord, med det får så være. 17 mai består ikke lenger av pølser, is og brus. Nå skal du dytte digre fargerike smokker inn i munnen og sutte på dem, eller gumle lakrisstenger i ulike kulør og smak til det tyter ut aetv øra dine. Bodene er malplassert på fisketorget, og innholdet er regelrett hva jeg vil kalle stygt.

Styggfint var tema for uke 21 på X/52 – Et bilde i uka. Dette er det nærmeste jeg har kommet noe stygt denne uka, og bearbeidelsen av motivet er det nærmeste jeg har kommet når det stygge skal gjøres fint, mens vi samtidig skal se hva det forestiller.

Andre har løst oppgaven på ulikt vis:

Yngve Thoresen: Eastern Pasque Flower
Anne Ueland: Mr Ugly Pretty
Sonja Middelhuis: Styggfint
Naturglede/Randi Lind Styggfin padde
Jelrik Nylund-van Berkel: Planet Meat
Ståle Ertzgaard: Himmelvendt

5 kommentarer om “20/52: Sweet

  1. Tilbaketråkk: 20/52 Styggfint
  2. Jeg er så heldig at jeg får sukkersmak med følgende kvalme bare av å gå forbi sånne boder. Lysten på noe godt kureres av mengden godt tilgjengelig. Sikkert en konsekvens av å holde mengden sukker på et minimum resten av året.

    Men en fast tradisjon jeg har fått (basert på to siste år) er vårruller i handa på vei hjemover fra den obligatoriske turen til byen på 17. mai.

  3. Yess! Dette er styggfint – eller rettere sagt stygt og bare stygt. Men presentert på en betimelig sukkersøt måte som gjør det litt fint også. Jeg hadde neppe stoppa for å kjøpe her. Det får holde lenge at jeg spiser en is eller to i uka på denne årstida…

    Og så var det ut og finne noe fysisk forstring uten fotball, da… 😉

  4. Tilbaketråkk: Eastern Pasque Flower
  5. Haha, kjempebra løsning! Skjønner sååå godt hva du mener, men skal innrømme at det ikke er mange år sia jeg kjøpte såntno 😛 Grøss og gru 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *