19/52: Hverdagsliv

Sånn innimellom mestrer jeg ikke hverdagens krav til den gode husmor. Hun som, i tillegg til vask og skrubb av gulv, vegger og tak, også har de grønne fingrene. De som får plantene til å trives. Inne som ute. Som passer på. Gir dem vann. Akkurat nok vann. Aldri slurver med prikling og slike viktige saker.

Hverdagslivet går sin gang. Plantene også. Den gule, som så ut til å mangle vann, den begynte nesten å gå av seg selv. Nærmere undersøkelse viste, o’ skrekk og gru, en hinne av tynn spindelvev med kravlende kryp. Lus? Midd? I alle fall nok til at planten fikk forlate stuas trygge tilværelse og endte sitt liv i en kompostdunge. De andre plantene er gjennomsøkt. Enn så lenge lever de i beste velgående. Som best de kan, i alle fall, hos en husmor uten grønne fingre.

Skrekk og gru var tema for uke 19 i X/52 – Et bilde i uka. Mitt skrekk og gru fant jeg i umiddelbar nærhet, innenfor husets fire vegger. Ekkelt og ufyselig og lite tiltalende.

Andre har løst oppgaven slik:
Jelrik Nylund-van Berkel: Sticky Fingers
Anne Ueland: In Fire and Flame
Line Aakre: Iiiik
Naturglede/Randi Lind: Skrekk og gru i trollskogen.

3 kommentarer om “19/52: Hverdagsliv

  1. Tilbaketråkk: 19/52: Skrekk og gru…
  2. Oi, skal innrømme at jeg sleit litt med å se hva det var med en gang! Men grøss og gru, plutselig åpenbarte det seg! 😉 Jeg skal prøve meg på sånt når jeg flytter inn i ny leilighet om et par måneder, og det blir nok grøss og gru da og 😉 Flott løsning!

  3. Ha ha, ja NÅ skjønner jeg. Etter å ha lest teksten din. Skal innrømme at da jeg så bildet først, så tenkte jeg at «hva i all verden har dette med temaet å gjøre?» Men så feil kan man ta. SElvfølgelig kan dette være skrekk og gru, spesielt for den som er glad i blomster. Eller den som kjenner på å ikke strekke til.
    Fra æ være spørrende er jeg gått til å bli begeistret for bildet!! Super løsning!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *