18/52: Mer enn en benk

Det er mulig noen mener at benker er til for å sitte på. Denne benken derimot, den er som skapt for gymnastiske øvelser. Støpt i betong, moderne i uttrykksformen. Plassert i et hvitt landskap, ved et stilfullt skolebygg. Om benken blir brukt slik i det daglige, det vet vi ikke, datteren min og jeg, for ved denne skolen går det bare gymnasiaster. Vi er litt i tvil om hvor mye lek de har lagt inn i skoledagen sin. Enn så lenge finner i alle fall en 12 åring som om et halvår runder 13 gleden i en benk som kan være mer enn bare en benk.

Portrett i svart hvitt: på en benk er tema for uke 18 i x/52 et bilde i uka. Selv liker jeg svart-hvitt fotografiet veldig godt, og her jeg har funnet benken min, er det en del kontraster i landskap og bakgrunn som egner seg til den «fargløse» tilværelsen. Det blir faktisk ikke fargeløst i svart-hvitt. Det blir spennende.

Andre har løst oppgaven slik:

Jelrik Nylund-van Berkel: HC Andersen
Anne Ueland: Don’t Tickle me

8 kommentarer om “18/52: Mer enn en benk

    1. Tusen takk, Anne! Det var noe ved den plassen som innbød til fotografering og lek. Hadde vansker med å velge hvilket bilde jeg skulle bruke denne gangen.

  1. KjempeKULT bilde og jeg digger måten du har løst temaoppdraget på!

    Dette var jammen ikke fargeløst nei , men skikkelig annerledes og spennende med omgivelser i stein og betong, med striper og fliser og de markisene foran vinduene skapte et utrolig liv i bildet.

    Virkelig et genuint bilde og » hoppet toppet» bildet og ble prikken over i`n! Herlig herli helig;O)))))

    Ha en flott uke Vibeke, og Lykke til med ukens UTFORDRING 😉

  2. Kjempeflott. Jeg vet at ungdom i alle aldre gjerne ser sånne bilder av seg selv, så du skal ikke se bort fra at den benken er fotografert i massevis av ganger før. Flott levert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *