7/52: Toy Story

Da leken tok slutt
Toy Story. Foto: Vibeke Prestmo Valestrand

Leken tok slutt en dag, og stativet ble satt inn i et hjørne av gården, sammen med det andre bosset. Ingen hyl, ingen kiling i magen, ingen barn. Og ingen voksne tar plass på det orange setet. Dissen gynger av og til, når vinden tar tak. Fram og tilbake. Ellers går prosessen sin gang, men jern er visst ikke skapt av jord, så her er intet av jord er du kommet til jord skal du bli. Her står alt til nedfalls, korrosjonsprosessen har gode vilkår. 2 Fe + O2 + 2 H2O = 2 Fe(OH)2, for å si det på vitenskapelig vis. Jern i kontakt med luft og vann. Visstnok.

Ukens tema i X/52 er Lek

Andre deltagere:
Ståle Ertzgaard: Tauende til glede
Jelrik Nylund-van Berkel: Rockin’ the world
Stein-Evert Pettersen: Sensorrens
Anne Ueland: Come Out and Play!
Jan Ivar Vik: Lek og moro i Sarpsborg
Yngve Thoresen: Old Teddy
Line Storlid: Playing with a box off colorfull lego/toys

Uke 7 var en uke med minimalt fotografering da tiden rett og slett ikke strakk til. Dette motivet knipset jeg i all hast ved en kommunal bolig. Synes det forteller en historie, på en måte.  For å få litt liv i bildet, har jeg selv lekt meg litt med ulike versjoner. Havner på dette, men kunne sikkert lagt inn orginalen.

8 kommentarer om “7/52: Toy Story

  1. Uffameg. Det var ukas tristeste lekebilde, Vibeke. Men flott. Likte fargespillet du spiller på her. De fire T-brødrene i svart bak «dissen», «husken» eller hav det nå enn kalles bidro til det melankolske preget. Men et deilig bilde var det nå uanskvett :-9

    1. Ståle: Når der ikke lekes mer, blir det trist. Jeg liker slike til-nedfalls-motiv. De forteller en litt annen historie. Dette forteller kanskje at det ikke bor barn her lenger?

  2. Definitivt en historie å finne i bildet om en en gang brukt leke plass som nå står der øde og forlatt…rom for ettertanke,..leken er borte, igjen er det tomhet/tristhet…..budskapet oppfyller temaet….Du har lek med, bare at den er fraværende, så oppdrag uttført på en litt annerledes måte
    😉

  3. Jeg ble nesten trist på dissestativet og den enslige dissen sine vegne, når jeg leser historien. Husker jeg selv da jeg var liten og lekte og hadde det så artig med nettopp dissen. (Vi kaller det disse på Jæren).. hihi Kreativ og spennende løsning deu har valgt til temaet, og bildet er kjempebra, well done Vibeke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *