6/52: Beathe Malene was here

Bergen

Beathe Malene var her før ham.  Selv var han mer glad i farger enn Beathe Malene. Mer kunstnerisk også.

Der, bak Sentralbadet. Jonsvollskvartalet, Nøstet, Hurtigruteterminalen.

Her blir det revet og gravd, et salig rot. Og veggene fylles med farger. Farger og en kunstner i aksjon med sprayboksen, slik jeg fanger ham en lørdag formiddag i Bergen.

Ukas tema i X/52 Gatefoto (Street photography)

Andre deltagere:
Geir Ertzgaard: Et øyeblikk
Simen Soltvedt: Gatefoto
Jelrik Nylund-van Berkel: Returning Home
Ståle Ertzgaard: En plass i solen
Jan Ivar Vik: 50 pluss i minus 15
Anne Ueland: Shopping Break
Stein-Evert: Ferdighandlet
Line Storlid: Roses, menn & a big bird
Yngve Thoresen: Working with Ice

16 kommentarer om “6/52: Beathe Malene was here

 1. Herlig! Liker bedre det han gjør enn det Beathe Malene gjorde. Og enda bedre det Vibeke gjorde med det både Beathe Malene og han gjorde. Eller noe slikt. Flott fargerikt bilde!

 2. Et herlig fargerikt gatebilde som står i stil med uketema, og dermed: GRATULERE med Vel gjennomført ukesoppdrag 😉
  Ble så fasinert av å studere mannen for han ser ut som han er langt over taggings nivået ift alder. (nå er det bare gjetning, men han ser ikke ut som en ungdom 😉 men om han er det blir jo bildet bare enda kulere., det samme er veggen! Digger løsningen din Vibeke. Urbant miljø, en tagger knipset i aksjon. Very nice 🙂
  Ha en ny flott lekende uke:)

  1. Takk, Line 🙂 Det ble et bybilde, faktisk. Hadde en dugnadshelg i Grieghallen, og i en liten halvtimes pause fra NM for brassband (måtte hvile ørene), fikk jeg tid til en halvtimes fototur.
   Så får vi se hvor god tid jeg har til å finne det lekende denne uka.

 3. Kjempebra gatefoto, godt dokumentert av virkeligheten på mange vegger ute i det offentlige rom. Ofte er jo grafitti utført av ukjente kunstnere, ja kanskje det var Beate Marlene som har utfoldet seg her? Jeg syns det er kjempetøft når det er gjennomført og ikke «rabbel» (som vi kaller det på Jæren) på byvegger og underganger. Her har kunstneren satt igang å utfolde seg, og da blir det nok kanonstilig til slutt tenker jeg. Flott levert temabilde Vibeke 🙂

  1. Anne: Hele sørveggen på bygningen er full av ganske gjennomført grafitti, veldig stilig. Hadde en halvtimes fotografering sist uke, og gikk på måfå i denne delen av Bergen bare for å se om jeg fant noe å dokumentere. Og jublet da jeg så han her i aksjon. Fargene er fine, men som Yngve sier, så får jeg ikke helt fram hva han driver med.

 4. Tilbaketråkk: Working With Ice
 5. Flotte farger og fint lys. Det blir noe uklart hva han faktisk driver, med ettersom vi ikke ser annet enn ryggen hans. Jeg antar jo at han står med en sprayflaske i handa, men han kunne like gjerne gjort seg klar for å late vannet? 🙂

  1. Enig, Yngve. Ser at det kan være uklart at han bruker en sprayboks. Tror ikke den kom så veldig godt fram på noen av bildene jeg tok, og det er vel litt dumt. Bedre lykke neste gang. Men han later altså ikke vannet. Kors på halsen 🙂

 6. Kjempeflotte farger i dette bildet og jeg liker å se grafittimaleren bakfra. Man får følelsen hvordan politiet føler seg når de tar en på fersken 🙂 Ordentlig gatefoto. Uforventet, fargerikt og vakker!

  1. Jelrik: Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er heldigvis fullt lovlig å bruke denne veggen til grafitti, og grafittien er jo fin, synes jeg. Det er taggingen som ødelegger. Beathe Malene, f.eks. Det er ikke like stilig som resten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *