Vått i vått i vått i vått….

Zik zak, vi drypper på tag, tik tak, det regner idag. Regn, regn, regn, regn øsende regn, pøsende regn, regn, regn, regn, regn deilig og vådt, deilig og råt, skrev Obstfelder, og visst fanden, jeg kunne skrevet en hel bloggpost om regn og nedbør. Om regnet som falt i fjor, og året før der igjen. Om de hundrede dager sammenhengende, bøttevis rett ned, bekker store som elver, elver store som fosser, fosser store som hav. Buldrende nedover fjellsidene. Regn våterer enn det våteste våte. Våtere og mørkere enn noe annet. Våtere enn regn kan bli noen annen plass her i landet. Vestenfor vannskillet. Vått.

Men. Jeg er jo meg mitt ansvar bevisst. Jeg blogger selvfølgelig ikke om regn og vær og vind og enda mer vær og regn, og storm. Storm, og vær og regn blogger jeg ikke om. Jeg gjør ikke det, for på twitter er det blitt meg fortalt at å lese en hel bloggpost om regn, det gjør de altså bare ikke. Så derfor. Ikke mer en er en og to er to, vi hopper i vand, vi triller i sand. Dette regnet, som faller nå i kveld, som falt i dag, og i går, og som er det samme regnet. Om igjen og om igjen. Resirkulerende. Fra sky til hav til sky igjen.

Regn, ras, vått og flo. En hel vegg med regn. Paraplyer som vrenges. Vindusviskere som slår. Tette avløp. Kondens.

Kretsløp.

(Illustrasjon: rainy day)

7 kommentarer om “Vått i vått i vått i vått….

  1. Hvis jeg var på twitter ville du fått et entusiastisk JAH om regn 🙂 Det er klart man kan lese om regn og sånn! Du skriver jo bra om det meste du tar opp her, så regn er like velkomment som alt annet. Kanskje mer, sogar, siden vi har hatt relativt lite de siste par månedene. Nå er det her, men det er helt greit. Ennå i alle fall.

    1. Du er velkommen på twitter, Elisabeth 🙂 Regnet det kommer og det går. Etter det regnet som falt i forbindelse med bloggposten, kom det plutselig sol, og så kom det jaggu meg regn igjen. Og deretter sol. Og så regn. Og sånn går nu dagan.

  2. Hehehe. Jeg humreler her jeg sitter inne fordi ute er det bløtt. Godt du ikke er av de som nedlater seg til å skrive om været. For det leser vi ikke om – verken på twitter eller på blogg eller i avisa eller… Og ikke ser vi på værmeldingen heller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *