Halvveis

Halvparten er unnagjort, faktisk. To år som deltidsstuderende masterstudent har tatt på, men man skal faktisk si seg godt fornøyd med både gjennomføring og resultat. Snålt, egentlig, så opptatt man blir av seg selv og sitt i en studerende fase. Livende redd for hva sensor vil synes om det man skriver. Er jo helt håpløst at godt voksne damer med lang erfaring fra arbeidsliv skal ha det sånn. Jeg lyver dersom jeg sier at resultatet ikke betyr noe. Det betyr faktisk svært mye. Jeg gjør ikke dette for å ha noe å gjøre på ved siden av jobb, familie og andre fritidsaktiviteter. Studeringen er faktisk en stor del av livet mitt nå, og fra å være en som har tatt hensyn til andres ve og vel, og som har sagt ja når noen har spurt om min hjelp eller bedt meg stille på ulike aktiviteter, så er det jeg som ønsker å bli tatt hensyn til nå. Og jeg som sier nei. Nei, jeg kan ikke være med på det, fordi jeg har oppsatt timeplan for lesing. Nei, jeg kan ikke være leder på den turen, jeg skriver eksamensoppgave.

Akkurat nå er det bare slik det må være.

(Illustrasjon: We heart it)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *