9 kommentarer om “Twitter: savner: en god #metabloggdebatt, gidol og gpolis anno 2007/08 #nostalgi #gamledager

    1. Hva gjorde nå disse twittergreiene på bloggen min? Svar meg Geir, og gjør noe med det, slik at annet slikt stoff ikke havner her.
      Tja – kanskje jeg har for #godtid plutselig? Men jeg savner, og vil alltid komme til å savne, radiohode sin blogg. Alltid 🙂

  1. Som nykommer i bloggverdenen var det først fryd, og deretter vantro avmakt som fylte meg da jeg vanket i Radiohodes blogg fram til han valgte å slette den. Det var som om et digert, gjestfritt hjem med en raus og klok og morsom vert ble forurenset av ukoselige og retthaverske gjester med en agenda som gikk ut over det å diskutere sak.

    Jeg savner også Radiohode.
    .-= Titta´s last blog ..Halen på grisen: WHO skapte unødig frykt! =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *