Luke 5 – Last Christmas

Last year I gave you my heart. This year, to save from tears, I’ll give it to someone special………….

Se, så koselig de har det, snø og mistletoe and wine, Andrew som flørter og George som sender blikk, lekker på håret og så pen i tøyet. Nei, det er ikke lett å være forelska i dama til kameraten sin. Og så Andrew da, tar dama til George, Andrew som bare stod der bak og var med på lasset, liksom. Det var vel etter dette at George oppdaga at han var homse, og da kunne det vel forsåvidt være like greit med den dama.

Men – gud, så småforelska man var i George.

2 kommentarer om “Luke 5 – Last Christmas

  1. Fine, fine Wham! Jeg var litt begeistra for Andy jeg, for jeg syns GM var så fryktelig feminin og ligna på ei av jentene i klassen min. Men hver sin smak 😉

    Men klærne, Vibeke, Klærne!! Det er noen skidrakter der som er helt ubetalelige. Ah.
    .-= Elisabeth´s last blog ..Jeg har ikke pynta til jul =-.

    1. Elisabeth: Ja, du, hver sin smak 🙂
      Heldigvis har jeg fått en annen smak med årene. Og det var bare sånn småforelska, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *