7 kommentarer til «Konge på grillen?»

  1. Hi, hi. Samme tenkte jeg også når jeg så denne reklamen. Jeg fikk ikke lyst til å kjøpe den. Lurer på om dette er noen genistrek av Nordfjordkjøtt.

  2. Huff, litt guffent med kongeentrecote, ja. Det er nesten som «familiedeig». Når jeg ser det i butikken grøsser jeg nesten litt med tanken på hva som har gått i kvernen. Ikke alle navn og markedsføringstriks som er like geniale 😉

  3. 🙂 Jeg forstår at jeg er annerledes når det første jeg tenkte på ved synet av denne pakningen var: «åffer i &%#¤¤# kan de ikke skrive «Konge-entrecote» i stedet for den derre engelske orddelinga…. Petimeter, kalles vel det 🙂
    I og med at Craig fortsatt dasker rundt her i Stavanger, tror jeg det må være en annen konge som er utgangspunktet for entrecoten. Uansett så blir dette et kortvarig påfunn fra Nordfjord kjøtt. Det finnes ikke så veldig mange konger igjen i verden, så brorparten av dem er sikkert allerede gått med i produksjonen. Tror dette er et snedig påfunn fra republikanere, jeg…

    Ståle’s last blog post..Bevegelser av grønt / Motions of Green

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *