Itsy Bitsy Teenie Weenie

Hvordan kan det ha seg at alle andre ser mye finere ut i bikini enn meg? Det føles i alle fall sånn, men jeg vet jo at det ikke medfører hundre prosent riktighet. Vel har jeg former, både pupper og hofter, og magen sier jo at den har frambrakt tre barn, men ellers er man ganske fast og fin i fisken, ikke noe dvaskedvask her nei. Litt, kanskje, men den utfordres til bevegelse hver dag. Kroppen, altså.

Så var det drømmebikinien da. Den har jeg vært på jakt etter i flere år. Finner den aldri. I alle fall må jeg ha god tid og god hjelp. Og god råd. Derfor blir det den ene bikinien etter den andre, og ingen sitter som jeg egentlig vil de skal gjøre. Bikinikjøp på nettet vil garantert ikke ha noe for seg, har jeg tenkt. Men det var før jeg så denne her:
il_430xn665257741

Jeg bare lurte på om dette kunne være noe?

(Bildet er funnet på Etsy)

15 kommentarer til «Itsy Bitsy Teenie Weenie»

  1. tove: Pupper ja? Du aaaner ikke 😀

   asbjorn: Jasså, du kjenner a’ Gudrun du. Du får fortelle henne at denne her er jo heimespøta. Og det kan jo være noe. Dersom disse rikingene skal spare, mener jeg.

   Nissemann: Du får prøve. Kjøp en til din kjære, og du vil få høre utbruddene.

 1. Ser bra ut, men er nok fryktelig upraktisk å ha på. Med mindre du likevel skal gå med rustning. Lærbåndene leder meg til å tro at dette er noe f.eks. Ditha Von Thiesen ville brukt…

  Dnort’s last blog post..Himmelspretten

 2. Synline: Behersket bading. Er det sånn der man stort sett står i vannkanten?

  Dnort: Ser den upraktisk ut, synes du? Kan den være vanskelig å få opp kanskje? Dersom man har det litt travelt? Jeg lurer jo på hvordan de har designet underdelen 🙂

 3. Jeg lurer også litt på hvordan underdelen ser ut! Og om man kanskje bør legge noe isolerende under ved langvarig soling. Kan jo bli litt varmt? Eller kanskje man må bedrive behersket soling også 🙂

  Tante Grønn’s last blog post..Kondisjonstest

 4. Råtøff. Personlig synes jeg du skal prøve 🙂

  Min første tanke var imidlertid ikke temperatur og bading, men mon tro om det hadde vært mer eller mindre vondt hvis jeg hadde hatt en slik en da jeg ble sparket av ponnien vår midt i bysten her om dagen… ?

  Regner med at det uansett hadde blitt en mer imponerende lyd (bedre enn plask, mener jeg) og muligens en interessant resonans etterpå.

  Humre

 5. Tante Grønn: Det blir nok behersket soling i skyggen med denne her på. Og behersket bading i vannkanten. Man vil jo få noen merkelige skiller med overdreven soling. Husker forresten i hine hårde dager i min meget unge barndom, 1976 må det ha vært. Vi leide sommerleilighet i Danmark, og i leiligheten ved siden av kom det en familie fra Mjøndalen. Mora i huset solte seg på aluminiumsfolie. Visstnok en nyskapning på den tida. Skulle visst reflektere sola. At de var fra Mjøndalen har jo egentlig ingen betydning, men jeg tenker alltid på denne dama når jeg hører og ser ordet Mjøndalen 🙂

  Britt-Åse: Gode temperaturer har vi flusst av på Vestlandet 😀

  Kari: Som brynje mot ponnispark? Det hadde kanskje gjort mindre vondt, selv om jeg betviler det. Et ponnispark må vel gjøre vondt i alle tilfelle, med mindre man har full rustning kanskje? Det høres ikke noe godt ut.

  Kirse: Fast i formen, og holder på plass sakene.

  Alter Ego: Det blir nok bare til pent bruk, den bikinien her. Kanskje til å gå i kiosken med? Skjønt – i følge Skikk og Bruk fra 1960 og der omkring, går man ikke i kiosken i badetøyet, da ikler man seg en mer tekkelig kjole, selv om kiosken ligger på stranden. Slik er det med den saken.
  Takk for anbefalingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *