We have a situation here…

Jack is back, og det blir noen mandager framover i sitrende spenning. For noen. Selv kan jeg styre min begeistring for denne usannsynlige reddende engelen, men – det er noe med 24 som får meg en smule beveget. Ikke at jeg gråter eller noe, men det får tankene på gli, og tankene streifer verken tv-serien eller seriens hovedrolleinnehaver.

Noen av oss husker så langt tilbake som bloggeby anno august 2007. I blogg- og internettsammenheng er dette evigheter siden. Mange blogger er født og avgått ved døden siden da. August 2007 var da jeg startet å blogge så smått, jeg oppdaget Bloggrevyen og jeg tittet innom blogger for å orientere meg om tilstanden. Det var da, en dag, jeg husker ikke hvilken, at jeg ble oppmerksom på en blogg som akkurat denne dagen ble oppdatert time etter time etter time. Et helt døgn stod det på. 24 poster, og blogge-Jack i større eller mindre utsatte posisjoner gjennom hele dette døgnet. Jeg var fjetret. Hvem stod bak denne vanvittige produksjonen?

Dette var før den tiden jeg forstod at bloggposter kunne skrives lenge på forhånd og arkiveres for utsending på gitte tidspunkt. En novise var jeg i denne bloggebyen, men han som produserte 24 var ingen novise. Bloggen finnes ikke lenger, og serien er derfor ikke å oppdrive som nettutgave.

Skulle jeg ønske meg bare en ting, en eneste ting, så skulle jeg ønske meg en reprise av radiohodes 24-serie. Jeg tror denne augustdagen i 2007 var et vendepunkt for meg, på flere måter, og satte siden standard for hvordan en bloggpost skal være for å treffe meg midt i solar plexus.

6 kommentarer om “We have a situation here…

 1. Det hadde vært fint….jeg håper alle de geniale, rørende, flinke, engasjerende, morsomme, alvorlige og fine postene finnes godt bevart et sted – og at vi kanskje kan få et gjensyn.

  Flinke, flinke mannen.

  Mytteristen’s last blog post..Weeee!

 2. Britt Åse: Du fikk ikke med deg 24 hos radiohode? Det var under den «serien» jeg tok mot til meg å la igjen min første kommentar. Hos radiohode, altså. Og det har jeg aldri angra på 🙂
  Hvis du heller ikke fikk med deg så mye radiohode, så gikk du glipp av en god del.

  Jeg også går mer enn gjerne glipp av Jack i TV-utgaven 🙂

 3. Jeg må innrømme at jeg ser på «24». myPoden min og jeg er halvveis inne i sesong 5 nå på DVD, og har sett alt fra 1 til 4 og sesong 6.

  Det er ganske koselig. Vi har fast «24»-kveld på torsdager, spiser chips med ost & løk og drikker Villa Farris som det ikke lenger heter, og så har vi to gjettekonkurranser. Den første e: Hvor lang tid tar det før Jack eller lederen av CTU sier «millions and millions of people will die».
  Nummer to: Hvor lang tid tar det før en av jentene begynner å grine fordi de har et ulykkelig forhold til Jack, og lager unødvendig mye kliss inn i en serie som fint hadde klart seg uten.

  Som regel tar det fem minutter på første, og syv på den andre.

  Geir’s last blog post..Jeg er tilbake

 4. Geir: Hvordan klarer jenter å ha et ulykkelig forhold til Jack i løpet av et døgn?
  Du kan foressten godt skifte ut potetgullet til noe som er bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *