I dag anbefales…

Ståsteder i det politiske bildet jeg kan like!  For andre som føler det samme som meg, anbefaler jeg følgende poster på programmet:
Nok nå… fra Vigdis vesle verden

Nyheter jeg gjerne skulle ha lest fra Utsikt fra en Isbit

– Geirs bilder fra Israel Round Trip fra Ertzgaardportalens fotosider

Jeg har det ikke med å lese politiske blogger, men har gjort det de siste dagene, og jeg regelrett steiler når jeg møter enkeltes standpunkt.  Derfor er det frigjørende å lese blogger som i utgangspunktet ikke er politiske, men som med en liten snert i penna eller på tastaturet og med noen bilder med kommentarer får fram sine meninger.

I dag anbefales altså disse.

5 kommentarer om “I dag anbefales…

  1. Grenseløs: Du har nok rett i det der med politikk. Og jo, akkurat her mener jeg nok partipolitikk. Så jeg får vel si at «jeg har det ikke med å lese PARTIpolitiske blogger». Det blir nok mer rett.

  2. Godt at det er noen som har interesse av bildene våre (Ståle og meg).

    Dessuten er det jo fint at du ikke steiler av mine synspunkter :-P. Ellers er jeg enig. Det fins mye rart der ute. Derfor konsentrerer jeg lesningen min om politiske forhold til Hildring, Komrpomissløse meninger og Indregaard, i tillegg til alle de afrikanske da…. Ja, og så glemte jeg Bård Vegard Solhjell og den fantastisk morsomme men kanskje ikke så politiske Astrid Meland. Sånn, det var dagens blogganbefalinger.

  3. Ørn -med strek og ikke tøddler – det skulle bare mangle 🙂 Håper du har det bra i et snødekt Trønderland.

    Geir: Tar meg av og til en tur inn i de bildene, jeg. Jeg steiler nok ikke av dine synspunkt, nei, men Kompromissløse Helge sine meninger kan bli i meste laget for meg, så den står jeg over. Astrid Meland-bloggen har jeg prøvd meg på, men vet du, jeg forstår den ikke helt. Kanskje det sier mer om meg enn om Meland?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *