Error establishing a database connection

Du ble kanskje møtt med denne lite hyggelige meldinga da du prøvde å besøke meg i går kveld. Jeg ville visstnok ikke ta i mot deg. Døra var stengt, og jeg kom meg ikke inn sjøl en gang. Vaktmesteren var i juleselskap, eller noe, og det stakkars vertskapet mitt, som heller ikke kom seg inn, de visste ikke sin arme råd, de. Så nå vil de skifte ut vaktmesteren og prøve et annet selskap.

Selv vet jeg ikke om jeg skal bli med på lasset og fortsatt bo i dette komplekset,eller om jeg skal være voksen nok til å flytte for meg sjøl.

Kanskje i en liten enebolig, spindellett.net, uten vedheng. Vertskapet mitt er veldig hyggelig, altså, og jeg er hjertelig velkommen til å bli med videre, og kanskje finner de en råd der jeg fortsatt er medlem i komplekset, men med helt egen adresse, uten vedheng. Som teknisk dyslektiker er det litt greit med et vertskap som kan leie meg litt gjennom livet, skjønner dere.

99,9 % oppetid, sier vaktselskapet. Da bør de sette inn en vikar når vaktmesteren går i juleselskap. Vaktmesteren kan ikke gå fra hele fyringsanlegget. Da fryser jo hele blokka.

13 Comments on Serve the world

  1. Jeg oppdaget også den triste meldingen.

    Ang flytting: det kan være en ide å ta kontakt med NorBlogg. Kristin (eller Rune?) vil sikkert hjelpe deg. Kanskje det er billigere enn å flytte helt for seg selv -og «mer standard» med tanke på interne lenker.

  2. Petter: Ja, en får jo ikke mange lesere når en ikke en gang tar i mot på skikkelig måte. Grrr… sa jeg bare.
    Må bruke litt tid på å bestemme hva jeg gjør ved event flytting.

  3. Nå er du hjemme igjen, ser jeg. Men vaktmesteren er fremdeles ute. Må ha vært en skikkelig julefeiring han har vært ute på, for ingen svarer når vi ringer på hos ham.

    Selv venter vi med flytting til over nyttår, eller til de klarer å bestemme seg om de vil levere det de lover.

    Geirs ferskeste bloggpost..Hvordan ta bedre bilder?

  4. jeg tenkte på dere i går da rss-leseren min begynte å «hyle» om at den ikke fikk kontakt verken hos deg, Geir eller Majann. Så da tenkte jeg at «nå har de problemer hos leverandøren sin igjen»….

    Forlang prisavslag, eller kom dere vekk 🙂

    Eugenies ferskeste bloggpost..God jul alle sammen!!

  5. Hei, hei! Bra vaktselskapet har hatt vett nok til å passe fortet de siste dagene. Det har jo vært fint for denne bloggen.
    Bare si bluehost du Simen. Det sier ikke meg så mye, men jeg stoler på verten. Vi får se hva det blir til. Kanskje han skal høre på Eugenie og Simen? Hva sier du om det, Geir?
    Akkurat nå er vi oppe og går i alle fall 🙂

  6. Hmmm. Jeg er også spent på hva som skjer videre. Hovedverten (Geir) og jeg (biverten) driver og tenker, og har vel snart landa på at vi vil bort. Så får vi se hvor vi flytter. Men uansett så er du mer enn hjertelig velkommen til å være med videre, Vibeke. Og skulle du finne på å skille deg fra oss, så kan vi sikkert være snille og hjelpe når det røyner på uansett 😉
    Takk for det gamle – og godt nytt 2009! 😀

    Ståles ferskeste bloggpost..Reisebildet: Lys og varme

  7. Jeg trives så godt i lag med hoved-og visevert, at jeg blir med videre, jeg. Det er så godt at andre tenker for en når en er litt handikappa på dette området 🙂

  8. Jeg vet nada om det tekniske og har alle ambisjoner om aa la det ligge! MEN naar gjestene moeter en stengt doer, kommer de tilbake neste dag hvis forholdet er sterkt nok. Saa vi forsvinner nok ikke enda, vettuh, vi som leser her 🙂

    Alter Egos ferskeste bloggpost..Strømtransformatorstasjon

  9. Tilbaketråkk: Mitt webhotell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *