Å, ni fantastiska menn som vet hur man angör en brygga!

Noe kunstverk er den dog ikke, denne lille flytebrygga på ferjekaien. Men i dag lå den der og duppet i stille fjord, og himmelen speilte seg i den samme fjorden. Og jeg ventet på ferja, og plutselig ble den lille flytebrygga, der det visstnok aldri ligger båt fortøyd, til et lite kunstverk der i sjøen.

Selvfølgelig – rent kunstnerisk kunne jeg ha tatt vekk øya og utsikten mot «hi sio», men for dere som også besøker Simen, dere har kanskje sett øya før. Simen bør sende bildet sitt til kalendernemnda i kommunen min.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5YV4ztW7_W8&feature=related]

11 Comments on Att angöra en brygga

  1. Jeg tar ikke kontakt med kommunen. Kommunen må ta kontakt med meg….

    Det er rart med utkant-Norge- egne nemder for kalendere,,,,,,,

    Fint område som jeg garantert vil dra tilbake til!

  2. Simen. Da får jeg tipse dem da 🙂 Kalendernemdas formann er tidliger ordfører. Vet ikke om det er en opp- eller nedgradering det er snakk om her.
    Du er hjertelig velkommen tilbake!

    Oda: Det var det jeg også syntes. Et enkelt lite kunstverk. Kanksje ikke helt Høstutstilling 🙂

  3. Deilig at du legger merke til detajer i nærmijøet ditt. Vi behøver ikke dra til eksotiske steder for å finne flotte motiver. Flott fotografering også.
    Jeg koser meg også med Monica Zetterlund. Jeg har en gammel videoinnspilling fra svensk tv. som heter Søderkåkar. Der har hun er stor rolle, og synger en del, men ikke jazz.. Dette er en koselig skildring fra. Trist at hun fikk så dramatisk endeligt. Ha en veldig fin dag. 🙂

  4. Grethe: Det skal vel egentlig ikke så mye til før det er verdt å ta bilde av. En kan finne motiver bare en tenker seg om. Jeg ser mange på min vei til jobb om morgenen, kyr,sauer, hester, unger, høstfarger. Det er bare det at det skal litt til å stanse bilen når en er på vei fra et sted til et annet. Men morgenlyset gir utrolige bra farger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *