Hvis jeg hadde bodd i New York, hadde jeg vært rar. Det sier Nikki:

    Det fins ikke en jente i New York som ikke er fan av serien. Hvis hun fins er hun rar, fortalte Nikki til Reuters. Hun var sammen med en gjeng på 30 jenter som hadde sikret seg billett til premieren.

Nå bor jo ikke jeg i New York, jeg bor outside Bergen, Norge, men er sikkert rar for det.

Det skal være enorm interesse for Sex og Singellivfilmen, eller Sex and the City, som det visstnok heter. Den handler om noen lekre single menn- og moteglade damer i New York. Rike, vakre og selvsikre. Tror jeg da. Dere andre, som ikke er så rare som meg, dere får irettesette meg eller noe.

Jeg bare kommer med en tilståelse jeg (i beste Clintonånd forsåvidt – I did not have sexual relations with that woman): Jeg har aldri sett den serien, og skal ikke se den filmen.

Derfor er jeg nok rar.

19 Comments on Tilståelse

  1. Men ikke alene. Vi er mange rare 😀
    Jeg er så rar at jeg fasineres av at så mange er opptatt av ulike show, lever seg inn i dem, følger med – enten det er såpeoperaer eller ungkaren eller hva det måtte være.
    Jeg følger ikke med på noen, velger filmer i steden. Men innrømmer at jeg er (var)stor fan av Sopranos serien, så kanskje jeg ikke er hel rar likevel :lo:

  2. Og jeg skal heller ikke se filmen. Og har heller ikke sett på serien. Jeg vet at hovedpersonen heter Carrie fordi naboen min tyter om at hun ønsker at hun var henne.

  3. Da er vi fire rare og en ikke fullt så rar her da kanskje? Men sett statistisk sett blir vel dette helt feil? For ifølge medieomtale og alt sånn er jo absolutt ALLE damer fan av den serien. Og her er det jo så absolutt motsatt: 4 av 5 damer ser IKKE Sex and the City. Og da blir jo Nikkis resonnement om de rare jentene helt feil. Hm.

  4. Det er mange av oss raringer… 😀

    Når det er sagt så ser jeg i det hele tatt svært lite på serier. Nettet, filmer og kino blir liksom heller prioritert.

  5. Også tør vi å si det også 😀
    Jeg prioriterer også helt andre ting enn serier. For å være helt ærlig har jeg vel ikke fulgt med på en eneste serie siden Friends gikk sent på tirsdagene. Og det begynner å bli en del år siden.

  6. Jeg ser IKKE på Sex and the city, jeg er nok også rar. Ikke ser jeg Ungkaren, eller Farmen eller noen av de der «reality»-seriene (haha!)
    Eller, nesten rar, da. Min kjære og jeg velger oss ut serier som får god omtale og som høres ut som noe vi kan like, men vi ser ikke på dem når de går på tv. Vi venter, og så kjøper vi hele sesonger på dvd, og ser alt i en eneste smell (og sover for lite og sånn – hehe). Nettopp gjennomgått første sesong av Heroes. Den var herlig :-D.
    Sex and the city vil aldri bli gjenstand for slik hos oss i alle fall.

  7. Jeg ER rar- i såfall selverklært og av de på jobben. Jeg ser ikke SatS, LOST, Hotell Cæsar eller andre serier om bla bla og alt og ingenting. Jeg liker konkrete ting når det gjelder TV og film, så derfor har jeg nok aldri likt science fiction filmer.

    Jeg liker ikke øl og ser ikke fotball
    Men jeg baker deilige kaker- det er konkret det!

    Og gud så deilig det er å være rar!

  8. Da kunne vi ha slått våre pjalter sammen, Simen, i alle fall sånn på fritiden 🙂
    Tar gjerne i mot en deilig kake. Hvor kan den hentes?

  9. Skal tro hvor mange jenter som bor i New York? Lurer på om den godeste Nikki tok litt vel hardt i når det gjelder fan-skaren til Sex and the City (trodde en stund det het Sex IN the City).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *