Fastere bryster? Intet problem!

Lengre liv, slankere midje, fastere bryster og økt sexlyst? Hvis du drømmer om dette: Spis mørk sjokolade.

Hva er da vitsen med mine joggeturer, mine sit-ups og styrketreningen for bryst, rygg og armer? Dette kan jeg jo nå droppe, til fordel for den mørke sjokoladen.

Og et lengre liv er jo heller ikke å forakte.

Og dersom jeg ved fast inntak av den mørke sjokoladen også kan få økt sexlyst som også vil vare livet ut, som nå vil bli lengre enn forventet, da er det vel bare å hive innpå?

14 kommentarer til «Fastere bryster? Intet problem!»

 1. Nå fikk jeg kaffen og smultringen i vrangstrupen på grunn av et anfall munterhet. Siden jeg er godt oppe i 60-åra og strever med avslutning av en masteroppgave vedr livsverden og systemverden, er jeg ikke helt med på de kvinnelige problemstillingene, men jeg tror sannelig jeg stikker innom den lokale Joker’n jeg også og kjøper noen plater av mørkeste sort. Vet aldri hva det kan føre til, men den sjansen tar jeg, for det er snakk om å sprite opp livsverden’n litt nå!

 2. Det forundrer meg virkelig at man som illustrasjon bruker disse kvinnebrystene. Hvis det er slik at den mannlige kropp også reagerer på mørk sjokolade på denne måten, skulle de vel heller ha vist et bilde av et lekkert mannebryst-parti. HVORFOR gjør de ikke det tro? DERFOR kanskje?

 3. «Joker’n» var utsolgt for Mørk, gitt! Bare lys melkesjokolade, karameller og syrlige drops igjen – og hun butikkdama med det fjerne blikket og sine strekkoder var ikke kjent med problematikken! Det blir en ny runde med Habermas og «Lebenswelt» – kanskje et nytt perspektiv der!

 4. Da har noen vært der før deg, Petter! Du får titte rundt på dine sambygdinger når det lir litt ut på våren her. Noen med fastere bryster? Noen med slankere midje? Har sexlysten økt?

 5. Det skal jeg sannelig gjøre, Vibeke! Men først må de få av seg fjellanorakken, tømt lommene for sjokoladepapir etter påske og hengt vekk vintermakkoen som er «worn by Norwegians since» oldemors tid!

 6. Åhh, dette var litt forfriskende, å komme over denne bloggen.
  Som Vibekes utseende er forfriskende. Men misforstå meg ei, la meg forklare.
  Når jeg leser litt i denne bloggen blir det jo raskt klart for meg at det står et middelmådig sinn bak, og at innholdet er å regne som helt folkelig dagboksnivå, dog litt pretensiøs og upersonlig.
  Så det viser seg altså at de vanlige normene gjelder; værtdamer er pene, mediekåte og uspennende. (og hvorfor skulle de være noe annet?)

  Jeg fikk engang i et glimt en gang inntrykk av at denne Vibeke var en våken, kanskje klok jente, mer moden enn normalt for tv-tryner. Dengang ei altså. Også hun er nok en posør. Dette gjør meg altså forfriskende lettet! Merkelig egentlig, all den tid jeg mener posører ikke tilfører noe av verdi.
  Men for ordens skyld, jeg tror det er håp for deg Vibeke. Og andre, ikke minst 🙂 Man skal jo krabbe før man kan gå. For tiden holder du på med glossy blader og missekåringer. Og samtidig namedropper du Habermas på bloggen din. Man må jo smile…

 7. Ikke at jeg skjønner stort av kommentaren din, du mann på taket. Fiddler on the roof, kanskje? Mulig jeg er både mediekåt og uspennende. Det har jeg faktisk ikke tenkt over, du.

 8. HAHA. Mamma, som alltid har slept meg og søs etter korketrekkerne på alle Oslos caféer på lørdagene, selvfølgelig bare for kakene, fikk for noen år siden et sunnhetskick i røven. Hun hadde fått påvist masse skumle saker, som tilsa at hun burde endre livsstil, og det egentlig i går. Hun bestemte seg, og trålet igjennom hundrevis av artikler om helse og kosthold. Heldigvis for mamma, er journalistene i den sjangeren people pleasers. Et par måneder senere var mamma lykkelig sunn, med et glass vin om dagen, mørk sjokolade ved det minste søtsug (ca. hvert 4. minutt) og vibrasjonstrening (å stå stille på en vibrerende plate). Can we blame her?

 9. Det kaller jeg å skille klinten fra hveten, og ta det som passer en aller best blant alle tilbudene. Og hun har det sikkert mye bedre enn om hun skulle gumlet gulerøtter og løpt maraton. Kanskje hun passer best til vin, sjokolade og vibrering 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *