Ny strategi

Jeg legger opp til ny strategi på mannemarkedet.

Jeg skal legge meg under kniven for å få den timeglassfiguren som er så høyt aktet hva smarte barn angår. Dessuten blir jeg visst smartere selv om jeg får den figuren. Så skal jeg ha sex med sjefen på julebordet, både for å bli forfremmet og kanskje for å bli gravid. Han kommer jo til å kaste lange blikk etter meg nå. Og så skal jeg, når den tid kommer, klemme ut melk fra puppene mine slik at barnet får morsmelk, og slik at jeg beholder mine for evig struttende pupper.

Gleder meg allerede.

5 kommentarer om “Ny strategi

  1. emelie: Skal det være, så skal det være! Her settes alle kluter til.
    radiohode: Med dine lykkeønsker vil jeg nok leve lykkelig alle mine dager i et timeglass.
    Egentlig er det fryktelig trist at jeg ikke er singel. Jeg tror denne strategien hadde endret livet mitt betraktelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *